Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Колев Комуникации

Објавено

на

„Kolev Communications” има потреба од:

Маркетинг координатор за социјални медиуми

Опис на работното место:

  • Развивање, имплементирање и управување со стратегии на социјални мрежи;
  • Креирање содржина и концепти за промоција преку социјални медиуми;
  • Менаџирање на официјалните профили на социјалните мрежи;
  • Дизајнирање на материјали за социјални мрежи;
  • Монтажа на кратки видео материјали за социјални мрежи;
  • Користење алатки за социјални мрежи;
  • Мерење на успехот за секоја кампања;
  • Креирање аналитички извештаи;

Активен до: 12.06.2020 година

Целосниот оглас можете да го погледнете на: apliciraj.mk

Компании

Македонски Телеком оствари позитивен финансиски резултат во првата половина на 2022 година

Објавено

на

Според резултатите од работењето на компанијата во првата половина од 2022 година, Македонски Телеком и понатаму продолжува со раст и позитивни резултати и ја потврдува лидерска позиција на пазарот во повеќето сегменти. Приходите од продажбата се зголемени за 8,9 проценти во споредба со претходната година и изнесуваат 5,9 милијарди денари. Oперативната добивка пред камати, оданочување и амортизација (EBITDA) е зголемена за 1,3 проценти во споредба со истиот период од претходната година. (more…)

Продолжи со читање

Компании

ВФП АД Скопје оствари добивка од 33,7 милиони денари во 2021 година

Објавено

на

ВФП АД Скопје преку Македонска Берза објави финансиски податоци и податоци за дивидендатa за периодот 01.01.-31.12.2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Андријана Поповска именувана за извршен член на Одборот на директори на ВФП Фонд Менаџмент АД Скопје

Објавено

на

На 155-та седница на Комисијата за хартии од вредност на Република Северна Македонија што се одржа на 21 јули 2022 година, КХВ даде согласност за именување на Андријана Поповска за извршен член на Одборот на директори на Друштвото за управување со отворени и затворени инвестициски фондови ВФП Фонд Менаџмент АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање


Популарно