Connect with us

Компании

Оглас за вработување во КликниЈади

Објавено

на

КликниЈади е компанија која врши достава на храна од многу ресторани во Скопје до вашиот Дом или Канцеларија.

КликниЈади има потреба од следната работна позиција

ДИСПЕЧЕР/КА

Опис на работна позиција:

  •  Kомуникација и организација на нарачки и грижа на корисници.

Потребни квалификации и услови:

  • Минимум завршено средно образование;
  • Основно познавање на работа на компјутери;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Високо ниво на организираност;
  • Културен, љубезен комуникатор.

Компанијата нуди:

  • Плата во зависнот од вашите квалификациите којшто ги поседувате;
  • Работа во две смени, шест дена во неделата;
  • Динамична работа, со можност за напредок во компанијата.

Сите заинтересирани кандидати да ја испратат својата биографија на емаил: vrabotuvanje@kliknijadi.mk.

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

Објавено

на

Бидете дел од најбрзорастечко брокерско друштво во секторот на осигурување – СН Осигурителен брокер АД Битола. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно