Connect with us

Банки

Стани дел од тимот на Комерцијална банка АД Скопје…

Објавено

на

Комерцијална банка како современа и пазарно ориентирана компанија посветува значајно внимание на своите човечки ресурси, сметајќи ги за еден од најзначајните фактори преку кои се определува конкурентноста на компаниите.

Инвестирањето во човечки ресурси, вложувањето во тимска работа и стручната едукација со цел нивен континуиран развој и унапредување на кариерата се клучен и континуиран приоритет на Банката.

Деловниот свет постојано се менува, а и Комерцијална банка се менуваме. Постојано нуди можности за динамична работа во креативна атмосфера. Доколку сакате да станете дел од тимот на Комерцијална банка АД Скопје, аплицирајте за вработување.

Активни огласи

Оглас за вработување на Помлади соработници (Cashier) во експозитури во Скопје – 15 извршители

Работна позиција: Помлад соработник (Cashier) во експозитурите на Банката во Скопје.

Тип на вработување: На определено време од 12 месеци (со можност за трајно вработување).

Работно време: 40 часа неделно.

Почетна основна нето-плата25.000,00 денари.

Огласот важи до 11.02.2022 година.

Работни цели и задачи:

 • Извршување готовински и безготовински платежни трансакции во денарскиот платен промет
 • Понуда на депозитни производи
 • Промоција и продажба на банкарски производи
 • Брз трансфер на пари
 • Менувачко работење
 • Учество во промотивни кампањи

Потребни квалификации и способности:                           

 • Завршено високо образование од областа на економските науки
 • Познавање на англиски јазик и MS Office алатки
 • Со или без работно искуство (познавање на банкарските процеси ќе се смета за предност)
 • Висок личен интегритет, доверливост и чесност
 • Прецизност во извршување на работните задачи
 • Ориентираност кон потребите на клиентите
 • Адаптибилност во динамична работна средина
 • Комуникациски вештини за работа во тим

Придобивки за Вас:

 • Пријатна и тимска работна атмосфера во современи работни услови
 • Обуки од ментори со висок степен на стручност и искуство
 • Можност за личен и професионален развој, стекнување нови вештини и компетенции
 • Учество во општествено одговорни и спортски активности, корпоративни настани, користење библиотека и сл.

Вие би биле одличен дел од тимот ако ги поседувате потребните вештини, се препознавате во овие вредности и имате силна мотивација за успех.

Аплицирајте на: vrabotuvanje@kb.com.mk или на адреса: Сектор за човечки ресурси и општи работи, Комерцијална банка АД Скопје, ул.Орце Николов бр.3, 1000 Скопје, со назнака: „Oглас за вработување на Помлад соработник – Cashier”.

Лице за контакт: Меглена Димитрова, тел: (02) 3168-412

На интервју ќе бидат повикани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.

Изборот ќе се изврши во рок од 45, 90 или 120 дена по истекот на рокот за пријавување, во зависност од бројот на пријавени кандидати.

Напомена: Апликацијата ќе биде третирана како строго доверлива, согласно Законот за заштита на личните податоци. Со самото доставување на Вашата апликација за работа согласни сте Вашите лични податоци да се обработуваат во процесот на селекција на кадри во период од 1 година.

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Огласи за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци, аплицирај за вработување во Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба да бидеш дел од динамичен банкарски тим кој со отворен ум ги прифаќа секојдневните предизвици имаш позитивен пристап во работата, покажуваш ентузијазам секогаш да бидеш најдобар во тоа што го работиш, имаш желба да учиш и да се развиваш преку организацијата и се трудиш да изнајдеш иновативни и креативни начини за реализација на задачите, а воедно ти е важно да работиш во средина во која се вреднува тимскиот дух и фер однесување, Шпаркасе Банка ве охрабрува да се придружите на нивниот тим и заедно, секојдневно да ги живеете корпоративните вредности! (more…)

Продолжи со читање

Популарно