Connect with us

Компании

Оглас за вработување во КаСис – Интернационален Картичен Систем АД Скопје

Објавено

на

Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис), процесор за обработка на трансакции со платежни картички и персонализација е модерна, иновативна и технолошка компанија. Компанијата нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок. Тимскиот дух e прва вредност на компанијата и значи многу повеќе отколку само заедничка работа.

Доколку себеси се препознавате во овие вредности, Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис) Ве поканува да доставите Апликација и да станете дел од тимот за следната позиција:

ИНЖЕНЕР НА СИСТЕМ (3 ЛИЦА) 

Потребни квалификации:

 • Инженерот на систем во КаСис е динамична личност која отворено комуницира, која презема иницијативи и која гледа авантура во секој нов ден поминат во компанијата;
 • Образованието кое го има стекнато е најмалку ВСП степен стручна подготовка – Електротехничи факултет / Факултет за информатички науки;
 • Личност која на работата под притисок и справувањето со повеќе проекти и задачи во исто време во кратки временски рокови, гледа како на предизвик;
 • Личност насочена кон решавање на проблеми, чија прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето ќе бидат високо ценети во рамките на компанијата;
 • Добрите организациски вештини, личниот интегритет и професионалниот однос се на високо ниво – цениме професионална етика, и се придржуваме кон професионалноста во нашето бизнис секојдневие;
 • Нашиот иден инженер на систем одлично го познава англискиот јазик (читање и пишување), и не се двоуми да се впушти во жива конверзација на англиски јазик;
 • Претходното работно искуство навистина ни значи: секое претходно искуство поврзано со картично работење, платните системи и дигитални канали на плаќања ќе биде земено како предност како и познавање на Unix/Linux OS и бази на податоци (SQL/SQL Plus/MySQL/Oracle), како и претходни сертификати од завршени специјализирани курсеви и обуки.

Кои се дневните обврски на еден Инженер на систем во КаСис? 

 • Подготовка, инсталирање и тестирање на нови системи кои се во функција на обработка на трансакциите;
 • Администрација на апликации задолжени за обработка на трансакции;
 • Администрирање на канали на плаќање и веб сервиси;
 • Анализа на податоци и разрешување проблеми;
 • Изработка на кориснички упатства и технички спецификации.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик и мотивационо писмо на адреса: Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје, најдоцна до 17.06.2020 година.

Со испраќање на Вашата апликација давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од Компанијата во рок од една 1 година.

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

Објавено

на

Бидете дел од најбрзорастечко брокерско друштво во секторот на осигурување – СН Осигурителен брокер АД Битола. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно