Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Компании

Оглас за вработување во КаСис АД Скопје

Објавено

на

КаСис АД Скопје е процесинг центар во Република Македонија за процесирање на трансакции со платежни картички, управување со АТМ и ПОС мрежа, е-трговија, персонализација на дебитни и кредитни платежни картички, неплатежни картички и сервиси на дежурен центар.

КаСис АД Скопје објавува оглас за вработување на СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР.

Заинтересираните кандидати потребно е да имаат познавање и искуство во Windows и Linux OS, VMware виртуелизација, мрежна инфраструктура Cisco, Check Point, HP.

Како да се аплицира:

Кандидатите што ги исполнуваат наведените квалификации треба да пратат апликација, заедно со CV (професионална биографија), електронски на следната e-mail адреса: jadrankai@casys.com.mk, најдоцна до 27.03.2019 година.

Ќе бидат контактирани само апликантите кои ќе влезат во потесен избор.

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по изборот на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.

Компании

Оглас за вработување во ИутеКредит Македонија

Објавено

на

The fastest and most comfortable loan provider IuteCredit Macedonia for its operations in Skopje, Macedonia is looking for candidate for open position for:

Customer Advisor – Call Center

(more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финансиското друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Компанијата нуди брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Сава Осигурување а.д. Скопје

Објавено

на

Дигитализацијата во осигурителниот сектор забрзано расте, а со тоа и неговите ИТ оддели. Како предводници во модернизацијата на нашата индустрија, ние сме отворени за нови предизвици и го прошируваме успешниот ИТ тим на Сава осигурување со нови 2 места. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange