Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Капитал Банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје објавува оглас за вработување на Референт на благaјна за Скопје (2 извршители).

Работни задачи:

 • Работа на благајна
 • Понуда и промоција на продуктите на банката
 • Информации врзани за понудата на услугите и толкување на тарифникот
 • Издавање, прием, обработка и архивирање на апликации и останати документи поврзани со готовински и безготовински трансфери
 • Администрирање и склучување на договори за денарски и девизни трансакциски сметки
 • Администрирање и склучување на договори за денарски и девизни штедни влогови
 • Издавање на парични картички и соодветни пинови
 • Прием, враќање и внатрешна дистрибуција на меници
 • Администрирање и склучување на договори за КИБС сертификати (Капитал Банка е локална регионална канцеларија на КИБС за издавање на нивните сертификати)
 • Полнење на банкомати
 • Подготовка на извештаи на барање на директен претпоставен

Квалификации:

Потребно образование: Минимум ВСС

Дополнителни квалификации:

 • Активно познавање на Англиски Јазик и
 • познавање на Office пакет.

Рок на избор 5 работни дена, до 05.04.2021 година.

Доколку сакате да ја креирате иднината на мала и динамична банка, доколку имате желба, знаење и ентузијазам да се приклучите на тимoт Капитал Банка, испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk

Задолжително да се наведе за која позиција се аплицира.

Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен кадар, Банката врз основа на тековните потреби ќе ве контактира.

Огласот ќе биде активен 5 дена од датумот на објавување. Изборот на кандидатите ќе се врши во рок од 10 дена од истекувањето на огласот, во зависност од бројот на пријавените кандидати. Ќе бидат контактирани само кандидатите со уредни и навремени апликации кои одговараат на условите наведени во огласот.

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна Кооперативна Банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје вработува две лица во Дирекцијата за информатички технологии на работно место Соработник за корисничка и техничка поддршка. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, вработува лица на работно место Соработник за клиентска услуга за Експозитура Куманово. (more…)

Продолжи со читање

Популарно