Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на едно лице на работна позиција Кредитен референт.

Банката нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина, дополнителна обука и можности за стручно усовршување и професионален напредок на своите вработени.

Работни задачи:

 • Примање, анализа и обработка  на барањата од  клиенти – физички лица
 •  Понуда и промоција на продуктите на банката на физички лица
 •  Информации врзани за понудата на услугите и толкување на тарифникот за физички  лица
 •  Аквизиција на нови клиенти за банката и одржување на континуирани контакти со постојаните
 •  Анализа на финансиите и пазарот на физички лица
 •  Анализа на кредитни апликации за физички лица
 •  Грижа за клиентите, одржување на континуирана комуникација и релации за поттикнување на нови и повторливи кредитирања
 •  Унапредување на односите со постојаните клиенти
 •  Продажба на производи и услуги на терен
 •  Подготовка на каматни пресметки
 •  Подготовка на извештаи
 •  Давање на предлози за унапредување на продажбата  на продукти за кредитирање на физички лица
 •  Продажба на производи и услуги на терен

Квалификации:

Работно искуство: Минимум 1 година

Образование: Минимум ВСС

Дополнителни квалификации:

 • Активно познавање на Англиски Јазик и
 • Напредно познавање на Office пакет.

Рок на избор: 5 работни дена

Доколку сакате да ја креирате иднината на мала и динамична банка, доколку имате желба, знаење и ентузијазам да се приклучите на тимoт на Капитал Банка, испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk

Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен кадар, Банката врз основа на тековните потреби ќе ве контактира.

Огласот ќе биде активен 10 дена од датумот на објавување, односно до 10.09.2020 година.

Изборот на кандидатите ќе се врши во рок од 20 дена од истекувањето на огласот, во зависност од бројот на пријавените кандидати. Ќе бидат контактирани само кандидатите со уредни и навремени апликации кои одговараат на условите наведени во огласот.

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со својата стратегија, банката е секогаш отворена за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на тимот, Банката им нуди одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Деловен асистент на Управен одбор (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје дел од групацијата Steiermärkische Bank und Sparkassen AG од Австрија како комерцијална банка на македонскиот финансиски пазар ги нуди сите современи и високо квалитетни финансиски производи и дава поддршка на физичките и правни лица, со особено внимание кон малите и средни трговски друштва. (more…)

Продолжи со читање

Популарно