Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на едно лице на работна позиција Самостоен референт во Одделение за ИТ.

Банката нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина, дополнителна обука и можности за стручно усовршување и професионален напредок на своите вработени.

Работни задачи:

  • Администрација и параметризација на банкарските апликации согласно бизнис барањата;
  • Дефинирање на финансиски извештаи и анализи;
  • Базична администрација на мрежи;
  • Back up на податоци;
  • Процедура затварање на ден;
  • Поддршка на корисници;
  • Останати работни обврски по барање на Раководителот на Одделението за ИТ и/или Управниот одбор.

Кандидатите треба да поседуваат:

Работно искуство и образование: Минимум 2 години и ВСС од областа на ИТ

Дополнителни квалификации:

  • Активно познавање на Англиски Јазик и
  • Познавање на Office пакет.

Доколку сакате да ја креирате иднината на мала и динамична банка, доколку имате желба, знаење и ентузијазам да се приклучите на тимoт Капитал Банка, испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk

Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен кадар, Банката врз основа на тековните потреби ќе ве контактира.

Огласот ќе биде активен 10 дена од датумот на објавување, односно до 16.08.2020 година.

Изборот на кандидатите ќе се врши во рок од 20 дена од истекувањето на огласот, во зависност од бројот на пријавените кандидати. Ќе бидат контактирани само кандидатите со уредни и навремени апликации кои одговараат на условите наведени во огласот.

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола заради зголемување на обемот на работа и прифаќање на поранешните клиенти од Еуростандард Банка, има потреба од 4 нови вработувања во експозитурите во Битола на следните работни позиции: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на едно лице на работна позиција Помлад референт. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Искористете ја можноста за кариерен напредок, аплицирајте за позицијата „В.Д. Раководител на експозитура“ во Регионална дирекција Центар, Сектор за управување со физички лица и станете дел од тимот на Шпаркасе Банка Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно