Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Индустри Сервис

Објавено

на

Индустри Сервис за своите потреби објавува оглас за вработување на:

Сметководител

Опис на работни задачи:

 • Книжење на материјална документација
 • Сложување пописи и потрошоци
 • Водење и евидентирање на благајничко работење
 • Контактирање и сложување картици со добавувачи
 • Изготвување на образци за статистика
 • И останати работи кои би произлегле од тековното работење

Потребни квалификации и способности:

 • Универзитетска диплома (Предност ќе имаат кандидатите со завршен Економски Факултет)
 • Пожелно е претходно работно искуство во областа
 • Солидно познавање работа со компјутери
 • Поседување на аналитички способности
 • Тимска работа
 • Работа под притисок
 • Одговорност и доверливост
 • Возачка дозвола В-категорија
 • Познавање на англиски јазик

Целосниот оглас можете да го погледнете на: apliciraj.mk

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

Објавено

на

Бидете дел од најбрзорастечко брокерско друштво во секторот на осигурување – СН Осигурителен брокер АД Битола. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно