Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Еуростандард банка АД Скопје

Објавено

на

Врз основа на член 22 и 23 од Вакон за работните односи („Сл. весник на РМ” 167/2015пречистен текст), Еуростандард банка АД Скопје објавува оглас за потреба од работник.

Еуростандард банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 работник на работно место РАКОВОДИТЕЛ НА ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА – Сектор за работа со физички лица на определено време од 6 месеци со место на извршување на работните задачи во Струмица, работно време 40 часа во неделата од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот, основна нетоплата во износ од 30.000,00 денари.

 

Работникот, покрај општите услови за засновање работен однос во согласностсо Законот за работните односи, треба да ги исполнува и следните посебни услови:

– Завршена висока или виша стручна подготовка;
– Работно искуство од најмалку 2 години.

Рокот за пријавување на кандидатите е 5 (пет) работни дена од денот на објавување на огласот, a изборот ќе се изврши во рок од 45, 90 или 120 дена во зависност од бројот на пристигнатите пријави.

Сите заинтересирани кандидати може да пратат пријава за вработување за објавеното работно место на електронската адреса vrabotuvanje@eurostandard.com.mk или на адресата на седиштето на Банката ул. „Никола Кљусев” бр. 2 Скопје.
Лице за контакт: Кристина Поповска Дејанова.
Контакт телефон 02/3249439.

 

Огласот е отворен до 28.02.2017 година.

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на Штедилница Можности и ве интересира кредитирање и финансии, компанијата вработува: (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Кроација осигурување АД Друштво за осигурување на живот Скопје

Објавено

на

Врз основа на член 22 став 2. и член 23. став 2. од Законот за работни односи, Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на Живот со седиште на Ул. Костурски Херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 18.01.2021 година распишува:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
КООРДИНАТОР ЗА УПРАВУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ЗАСТАПНИЧКА МРЕЖА
(more…)

Продолжи со читање

Компании

Стратешкиот чешки инвеститор Групацијата АРИКОМА, најавува продолжување на инвестициите во ИТ експерти во Северна Македонија

Објавено

на

На денешната прес-конференција присуствуваа претседателот на Владата на Република Северна Македонија, г. Зоран Заев, амбасадорот на Република Чешка во Република Северна Македонија, НЕ Мирослав Томан, и новата странска инвестиција во земјата – акцизицијата на компанијата „Сеавус“ од страна на чешката Групација АРИКОМА, дел од ККЦГ Групацијата, која беше претставена од страна на Михал Томанек, директор за инвестиции одговорен за ИТ на Групацијата АРИКОМА, како и Игор Лештар, претседател на одбор на Групацијата „Сеавус“. (more…)

Продолжи со читање

Популарно