Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Еуролинк Осигурување

Објавено

на

Еуролинк Осигурување бара нови членови за проширување на својот тим во Одделот за грижа на корисници и за таа цел објавува

ОГЛАС ЗА РЕФЕРЕНТ ВО ОДДЕЛ ЗА ГРИЖА ЗА КЛИЕНТИ “ЕУРОЛИНК 24” 

Работно време: 40 часа неделно, работа во смени: прва смена: 7ч.-15ч., втора смена: 15ч.-23ч., трета смена (дежурен телефон без физичко присуство во Централа): 23ч.- 7 ч. Договор за вработување: на определено, 3 месеци, со можност за продолжување

Основна цел на работната позиција е давање на квалитетна, навремена и точна информација во комуникација со надворешни лица, клиенти и потенцијални клиенти на компанијата во врска со општи информации, информации за осигурување и изработка на полиси, информации за постапка во случај на настаната штета, наплата на премија за осигурување од физички лица и информации во врска со актуелни акции и промоции. Истовремено е врска помеѓу барањата од надворешни лица и соодветните сектори во зависност од природата на барањето.

Еуролинк бара личност со:

– Завршено средно образование
– Со или без претходно работно искуство
– Познавање на англиски јазик
– Способност за јасна телефонска комуникација
– Организирана и одговорна личност
– Способност за тимска работа
– Желба за исполнување на зададени цели

Еуролинк овозможува:

– Пријатна работна атмосфера во енергичен тим
– Обуки за подобрување на вештини за работа во контакт центар
– Можност за кариерен развој во рамки на одделот
– Почетна месечна плата од 15.000 денари

Испратете ваша биографија и писмо за интерес најдоцна до 31.10.2019 година на hr@eurolink.com.mk или на адреса: ЕУРОЛИНК осигурување АД Скопје, до: Сектор за човечки ресурси, ул: Никола Кљусев бр. 2, 1000 Скопје, тел. 02/ 32 89 301

Рок за избор на кандидати: 45 дена.

Пристигнатите апликации по наведениот рок, како и некомплетните апликации нема да бидат предмет на разгледување. Кандидатите избрани во потесен круг ќе бидат повикани на интервју. Напомена: Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе бидат избрани во потесен круг.

*Личните податоци наведени во кратката биографија добиени во процесот на селекција на кандидатите за вработување се користат единствено за целта за која се побарани. По завршување на процесот, истите ќе бидат уништени или на барање на кандидатите вратени, во форма во која се примени.

Компании

Оглас за вработување во КаСис – Интернационален Картичен Систем АД Скопје

Објавено

на

Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис), процесор за обработка на трансакции со платежни картички и персонализација е модерна, иновативна и технолошка компанија. Компанијата нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок. Тимскиот дух e прва вредност на компанијата и значи многу повеќе отколку само заедничка работа. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис)

Објавено

на

Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис), процесор за обработка на трансакции со платежни картички и персонализација е модерна, иновативна и технолошка компанија. Компанијата нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок. Тимскиот дух e прва вредност на компанијата и значи многу повеќе отколку само заедничка работа. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финасиско друштво Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која нуди различни производи од микокредитирање, хипотекарно кредитирање и факторинг. (more…)

Продолжи со читање

Популарно