Connect with us

Компании

Оглас за вработување во БДО ДОО Скопје

Објавено

на

БДО ДОО Скопје е трговско друштво основано во Република Македонија со главна дејност ревизија, сметководство и даночен консалтинг, членка на BDO International Limited, компанија со ограничена одговорност со седиште во Велика Британија.

Фирмата БДО ДОО Скопје распишува конкурс за позиција – СМЕТКОВОДИТЕЛ.

Потребни квалификации:
– Завршено соодветно високо образование (Економски факултет смер сметководство и ревизија или Финансиски менаџмент) или средно економско училиште
– Без работно искуство или со работно искуство од 1 – 3 години во областа на книжења во материјално и финансиско сметководство, подготовка на плати, подготовка на даночни пријави, завршни сметки и месечно известување за потребни на клиентите
– Одлично познавање на англиски јазик
– Одлично познавање од работа со компјутери (excel, word, power point)
– Способност за работа во тим
– Силни аналитички и организациски вештини
– Способност за прилагодување кон брза и динамична работна средина

Компанијата нуди:
– Програма за прилагодување и вовед во работата;
– Програма за постојан личен и професионален развој;
– Динамична и атрактивна работна околина;
– Развивање на вашите лични и деловни вештини преку работа на предизвикувачки проекти.

Ве известуваме дека само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Доколку сте заинтересирани, Вашите апликации испратете ги најдоцна до 5 април 2019 година на careers@bdo.mk со назнака “БДО – Оглас за сметководител”.

Компании

Оглас за вработување во КаСис – Интернационален Картичен Систем АД Скопје

Објавено

на

Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис), процесор за обработка на трансакции со платежни картички и персонализација е модерна, иновативна и технолошка компанија. Компанијата нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок. Тимскиот дух e прва вредност на компанијата и значи многу повеќе отколку само заедничка работа. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис)

Објавено

на

Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис), процесор за обработка на трансакции со платежни картички и персонализација е модерна, иновативна и технолошка компанија. Компанијата нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок. Тимскиот дух e прва вредност на компанијата и значи многу повеќе отколку само заедничка работа. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финасиско друштво Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која нуди различни производи од микокредитирање, хипотекарно кредитирање и факторинг. (more…)

Продолжи со читање

Популарно