Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Компании

Оглас за вработување во Апаве

Објавено

на

Апаве СЕЕ е компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и испитување без разорување во сектор на нафтената индустрија (Oil & Gas).

Кадарот на вработените во компанијата опфаќа круг на специјализирани инженери кои работат на проекти (техничка инспекција) претежно низ Европа, Западна Африка и Југоисточна Азија.

Апаве има потреба од Администратор кој ќе се придружи на успешниот тим во Одделот за Човечки ресурси.

Потребни квалификации:
– Високо образование;
– Одлично познавање на англиски јазик. Француски јазик би бил предност;
– Задолжително познавање на компјутери (MS Office);
– Запознаен со законот за работни односи и закони поврзани со работата во човечки ресурси;
– Искуство во изготвување на договори, анекси, одлуки и решенија / пријави и одјави на работници.

Сите заинтересирани за работа во меѓународна компанија и динамична средина треба да испратат кратка биографија до: recruitment.3@apave.com со НАЗНАКА: HUMAN RESOURCES.

Успешните кандидати ќе бидат најпрво повикани на иницијален разговор и тестирање на основните познавања во својата професија.

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на компанијата и ве интересира кредитирање и финансии, Штедилница Можности вработува: (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Сава осигурување а.д. Скопје

Објавено

на

САВА осигурување а.д. Скопје извршува работи од дејноста на неживотно осигурување, со што обезбедува сигурност за клиентите, економска заштита на имотот, возилата и лицата од ризици и гарантира добро работење со капиталот. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во КД Фондови

Објавено

на

КД Фондови АД Скопје е членка Generali group, групација која е една од најголемите светски финасиски компании.

Основен бизнис на КД Фондови е управувањето со инвестициски фондови. (more…)

Продолжи со читање
Unibanka_banner_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange