Connect with us

Банки

Оглас вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.

Банката вработува САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ ЗА ДЕЛОВНИ ОДНОСИ СО КЛИЕНТИ во Служба за корпоративно работење.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните квалификации:

 • Универзитетска диплома пожелно во банкарство / финансии или друга релевантна област
 • Минимум 2 (две) години работно искуство во областа на деловни односи со корпоративни клиенти
 • Многу добро познавање на даночниот систем, сметководството и анализа на финансиската состојба
 • Многу добро познавање на прашањата поврзани со пазарот на средства/капитал
 • Познавање на продажни техники и маркетинг
 • Познавање на техники за управување со кредитниот ризик
 • Познавање на прашања поврзани со побарувањата
 • Познавање на проблеми поврзани со управувањето и преговарањето за договори за кредит
 • Многу добра информираност за прашања поврзани со преструктуирања на друштвата
 • Познавање на MS Office
 • Многу добро познавање на англискиот јазик.

Избраниот кандидат треба да поседува:

 • Добри организациски вештини
 • Високо ниво на аналитички и комуникациски вештини
 • Добри преговарачки вештини
 • Флексибилност
 • Иницијатива
 • Спремност да се почитуваат и активно поддржуваат вредностите на Банката

Банката нуди плата во месечен нето износ од 36.000 до 50.000 денари.

Работното време е 8 часа дневно, односно 40 часа неделно, од понеделник до петок.

Заинтересираните кандидати своето CV заедно со мотивациско писмо може да ги достават на contact@silkroadbank.com.mk, најдоцна до 20.05.2018 година.

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во
работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Ако твојата желба е работа во динамична работна атмосфера со беспрекорни колеги и одлични услови за развој, пријави се на огласот и придружи се кон успешниот тим на професионалци на УНИБанка АД Скопје.

(more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање


Популарно