Connect with us

Компании

Огласи за вработување во Кроација осигурување – неживот АД Скопје

Објавено

на

Kроација oсигурување – неживот АД Скопје во екот на кризата предизвикана од пандемијата на коронавирусот не само што ги задржува сите вработени, туку и дополнително го проширува својот тим.

За таа цел компанијата отвара огласи за нови работни позиции:

 • Менаџер за корпоративни клиенти
  Скопје – 2 отворени позиции
  Бруто плата: 50.400 денари + месечна варијабилна плата
 • Советник за осигурување
  Скопје – 4 отворени позиции
  Бруто плата: 21.000 денари + месечна варијабилна плата
 • Советник за осигурување
  Охрид – 1 отворена позиција
  Бруто плата: 21.000 денари + месечна варијабилна плата
 • Советник за осигурување
  Струмица – 1 отворена позиција
  Бруто плата: 21.000 денари + месечна варијабилна плата
 • Советник за осигурување
  Кавадарци – 1 отворена позиција
  Бруто плата: 21.000 денари + месечна варијабилна плата
 • Советник за осигурување
  Радовиш – 1 отворена позиција
  Бруто плата: 21.000 денари + месечна варијабилна плата

Потребни квалификации и способности:

 • CCC, ВСС
 • Развиени комуникациски способности и јасна комуникација
 • Развиени организациски способности
 • Отвореност за учење нови работи и прифаќање предизвици
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Целосна посветеност кон работната задача
 • Лојалност
 • Познавање на работа со компјутер

Услови и бенефиции:

 • Загарантирана бруто плата + месечна варијабилна плата
 • Работното време исполнува 40 часа – полно работно време
 • Посета на обуки

Потребна документација:

 • CV биографија
 • Мотивационо писмо
 • Доказ за завршено образование

Кандидатите кои ги исполнуваат условите, апликациите да ги испратат на електронската адреса:  hr@crosig.mk, најдоцна до 24.04.2020 година.

Компании

Ова се топ 10 најдобри работодавци во светот во 2020 година

Објавено

на

Во соработка со компанијата за истражување на пазарот „Статиста“, популарниот деловен магазин „Forbes“ состави список на најдобрите работодавци во светот за 2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Мого Кредити

Објавено

на

Финансиското Друштво МОГО КРЕДИТИ ДООЕЛ Скопје е дел од Mogo Finance Групацијата. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Објавено

на

ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје претставува друштво за осигурување со долги години успешно работење на македонскиот осигурителен пазар, врши повик за работа за следната работна позиција со утврден профил на кадар:

ОФИЦЕР ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМ (more…)

Продолжи со читање

Популарно