Connect with us

Банки

Огласи за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци, аплицирај за вработување во Комерцијална банка АД Скопје.

Комерцијална банка АД Скопје овозможува активно да учествуваш во модерниот развој на Банката, да работиш во пријатна средина која ги цени твоите лични вредности и да ги оствариш твоите професионални цели.

Искористи ја можноста и аплицирај за:

 1. Помлад соработник во Експозитура Кичево
 2. Помлад соработник во Експозитура Ресен

Тип на вработување: На определено време од 12 месеци

Работно време: 40 часа неделно.

Почетна основна нето-плата29.200,00 денари.

Огласот важи до: 28.05.2023 година.

Работни цели и задачи:

 • Извршување готовински и безготовински платежни трансакции во денарскиот платен промет,
 • Понуда на депозитни производи,
 • Промоција и продажба на банкарски производи,
 • Брз трансфер на пари,
 • Менувачко работење,
 • Учество во промотивни кампањи.

Потребни квалификации и способности:                           

 • Завршено високо образование од областа на економските науки,
 • Познавање на англиски јазик и MS Office алатки,
 • Со или без работно искуство ,
 • Висок личен интегритет, доверливост и чесност,
 • Прецизност во извршување на работните задачи,
 • Ориентираност кон потребите на клиентите,
 • Адаптибилност во динамична работна средина,
 • Комуникациски вештини за работа во тим.

Придобивки:

 • Пријатна и тимска работна атмосфера во современи работни услови,
 • Обуки од ментори со висок степен на стручност и искуство,
 • Можност за личен и професионален развој, стекнување нови вештини и компетенции,
 • Доброволно приватно здравствено осигурување,
 • Учество во општествено одговорни и спортски активности, корпоративни настани, користење библиотека и сл.

Би бил одличен дел од тимот ако ги поседуваш потребните вештини, се препознаваш во овие вредности и имаш силна мотивација за успех.

Пополни ја  следната апликација или достави твое CV на: vrabotuvanje@kb.mk или на адреса: Сектор за човечки ресурси и општи работи, Комерцијална банка АД Скопје, ул. Васил Иљоски, бр.3, 1000 Скопје, со назнака: „Oглас за вработување Помлад соработник во Експозитура Кичево” или „Oглас за вработување Помлад соработник во Експозитура Ресен”.

Телефон за контакт: (02) 3168-467 

На интервју ќе бидат повикани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.

Изборот ќе се изврши во рок од 45, 90 или 120 дена по истекот на рокот за пријавување, во зависност од бројот на пријавени кандидати.

Напомена: Апликацијата ќе биде третирана како строго доверлива, согласно Законот за заштита на личните податоци. Со самото доставување на твојата апликација за работа согласен си твоите лични податоци да се обработуваат во процесот на селекција на кадри во период од 1 година.

Мрежата на филијали на Комерцијална банка создава нови вредности за клиентите

„Нашата работа е динамична, а нашиот тим е вреден и посветен. Во фокусот ни се клиентите и обезбедување на најдобри финансиски решенија за нивните потреби.

Доколку сакаш да бидеш дел од нашиот тим, те охрабруваме да аплицираш за вработување во Комерцијална банка затоа што цениме нови идеи и создаваме нови вредности за корисниците на банкарски производи и услуги“.

Марија Србиновска, директор на Самостојната дирекција за управување со мрежата на филијали

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба да бидеш дел од динамичен банкарски тим кој со отворен ум ги прифаќа секојдневните предизвици имаш позитивен пристап во работата, покажуваш ентузијазам секогаш да бидеш најдобар во тоа што го работиш, имаш желба да учиш и да се развиваш преку организацијата и се трудиш да изнајдеш иновативни и креативни начини за реализација на задачите, а воедно ти е важно да работиш во средина во која се вреднува тимскиот дух и фер однесување, Шпаркасе Банка ве охрабрува да се придружите на нивниот тим и заедно, секојдневно да ги живеете корпоративните вредности! (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Република Северна Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно