Connect with us

Банки

Огласи за вработување во Капитал банка АД Скопје – (Велес и Штип)

Објавено

на

Поради зголемен обем на работење и со цел да ангажирање на квалитетен професионалец кој ќе добие шанса, преку тимска работа, да напредува во својата банкарска кариера Капитал Банка АД Скопје распиша

К О Н К У Р С

за пополнување на две (2) отворени работни места во Велес и Штип.

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на стручно лице за работно место Службеник за кредитирање во Велес и Штип.

Работниот однос е на определено време од 1 (еден) месец, со можност за продолжување.
Работно време од 8 до 16 часот од понеделник до петок.

Потребни квалификации:
-ВСС од областа на економија и економски науки,
-одлично познавање на основите на финансиско работење,
-одлично познавање на англиски јазик,
-одлично познавање на MS Office пакетот и работа со компјутери,
-поседување на возачка дозвола Б категорија,

Опис на работни задачи:
-промоција и продажба на финансиски производи,
-проценка на кредитни барања и кредитна способност на клиентите,
-градење на квалитетни и долгорочни односи со клиентите

Кандидатот треба да поседува:
-самоиницијативност и способност за тимска работа,
-исклучителни комуникациски способности,
-позитивен пристап кон работата,

На избраните кандидати им се нудат привлечни финансиски услови, како и професионално, динамично работно опкружување со можност за изразување на сопствената креативност и професионалност.

Сите заинтересирани кандидати своја кратка биографија и мотивациско писмо да достават на следниов е-маил: jobs@capitalbank.com.mk, со назнака на работното место за кое конкурираат, најдоцна до 06.05.2018 година.

Огласот ќе биде активен 10 дена од датумот на објавување. Изборот на кандидатите ќе се врши во рок од 20 дена од истекувањето на огласот, во зависност од бројот на пријавените кандидати.

Ќе бидат контактирани само кандидатите со уредни и навремени апликации кои одговараат на условите наведени во огласот.

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Working experience is not mandatory. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка Сосиете Женерал

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк А.Д. Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со нашата стратегија, ние сме секогаш отворени за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на нашиот тим им нудиме одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange