Connect with us

Компании

Овој месец со безброј придобивки при онлајн пазарување со myWorld

Објавено

на

Онлајн пазарувањето е едноставен, брз и практичен начин со кој можете во кое било време да ги набавите посакуваните продукти и услуги, а воедно да заштедите пари и време.

Пазарувањето кај онлајн партнерите на myWorld.com (МАЈВОРЛД МАКЕДОНИЈА) се претвара во едно уникатно искуство особено во месец ноември, со кое можете да добиете многу шопинг придобивки кај повеќе од 130 интернет партнери на myWorld – бенефити кои не можете да ги добиете со регуларното онлајн пазарување.

Како член на најголемата куповна заедница, до крајот на месец ноември можете да уживате во безброј поволности при вашето онлајн пазарување. Во текот на цел месец по повод 25 годишнината од постоењето на Рептил Маркетите како и 10 години успешна соработка со myWorld, при секое Ваше пазарување на marketonline.mk, Вие добивате 5% Super Cashback. Исто така, преку myWorld, платформата booking.com до крајот на месецот ви нуди 4% Super Cashback, што е одлична можност отсега да направите резервација за Вашето празнично патување и да заштедите повеќе од вообичаено.

Нема ништо подобро од удобноста на онлајн купувањето, а притоа да имате можност од дополнителна заштеда. Затоа, од 22.11.2021 до 29.11.2022,  специјално за своите купувачи, myWorld организира Double Cashback на сите онлајн пазарувања кај сите онлајн  партнери.

Купувањето преку интернет сега е полесно и попривлечно од кога и да е.

Регистрирајте се бесплатно на следниот линк уште веднаш и бидете дел од најголемата заедница за шопинг со бенефити.

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на компанијата и ве интересира кредитирање и финансии, Штедилница Можности вработува: (more…)

Продолжи со читање

Компании

Ванчо Чифлиганец и Адора ќе добијат енормни 3,1 милиони евра дивиденда од Комерцијална банка!

Објавено

на

Во периодот од 01.01-31.12.2021 година Комерцијална банка АД Скопје од своето работење оствари добивка пред оданочување во износ од 2.504,6 милиони денари наспроти 2.067,1 милиони денари во 2020 година, што претставува пораст од 21,2%. Планираната добивка за анализираниот период е реализирана со 127,1%. Данокот на добивка во 2021 година изнесува 200,3 милиони денари, а нето-добивката за годината изнесува 2.304,3 милиони денари, или 20,5% повеќе во однос на минатата година. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ ЖИВОТ АД. СКОПЈЕ

Објавено

на

Триглав осигурување Живот АД Скопје објавува оглас за пополнување на 1 (едно) работно место: (more…)

Продолжи со читање


Популарно