Connect with us

Домашни банки

Оваа пролет плаќајте со НЛБ Pay мобилниот паричник и добијте можност за нов велосипед

Објавено

на

Во периодот од 12.4.2021 до 30.5.2021 година НЛБ Банка води промотивна кампања за НЛБ Pay мобилниот паричник пришто корисниците ќе добијат можност оваа пролет да се подноват со нов градски велосипед.

Во рамки на кампањата Банката еднаш неделно ќе доделува велосипед на корисникот кој во изминатата недела направил најголем број на трансакции со НЛБ Pay – мобилниот паричник. На веб страницата и на социјалните мрежи на Банката, почнувајќи од 23 април, секој петок, во период до 30 мај ќе биде објавуван најактивниот НЛБ Pay корисник за изминатата недела.

НЛБ Pay е мобилна апликација наменета за физички лица корисници на Mastercard и VISA платежните картички која овозможува плаќање директно преку мобилен телефон. Овој сервис преку дигитализација на Mastercard и VISA платежните картички нуди современ и софистициран начин на плаќање на бесконтактни ПОС терминали во земјата и странство за разлика од конвенционалниот начин на плаќање со платежните картички. Плаќањата се извршуваат брзо, едноставно и бесконтактно, со што Вашиот мобилен телефон се претвора во виртуелен паричник. Услугата е достапна за сите клиенти кои поседуваат мобилен уред со Android оперативен систем и NFC технологија.

Со оваа акција на НЛБ Банка плаќањето со мобилен телефон тукушто стана повозбудливо бидејќи на клиентите им отвора можност да се подноват со нов велосипед и да ги освојат градските улици.

Повеќе информации за услугата можете да добиете на веб страницата на Банката: www.nlb.mk

Домашни банки

НОВО ПАРТНЕРСТВО: Халк Банка АД Скопје и Триглав Осигурување Живот АД Скопје со заедничка соработка во животното осигурување

Објавено

на

Халк Банка АД Скопје и Триглав Осигурување Живот АД Скопје потпишаа Договор за соработка во делот на животно осигурување. Овој партнерски Договор има за цел да ја зголеми понудата на банко осигурување на македонскиот осигурителен пазар преку зголемување на премијата за животно осигурување но и обезбедување на комплетна услуга на сите кредитокорисници на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк ги објави најинтересните фотографии од предизвикот #EcoYogaTree

Објавено

на

Халкбанк, како дел од коалицијата „Priceless Planet“, со Mastercard организираше многубројни активности за подигнувањето на свеста за зачувување на планетата Земја. Во предизвикот #EcoYogaTree, кој беше објавен на социјалните мрежи, Халкбанк ги повика корисниците да се вклучат со објава на фотографија во која ја прават позата што симболизира дрво. Се вклучија голем број корисници кои ја дадоа својата поддршка и придонес за подигнувањето на свеста за важноста на животната средина. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје: Соопштение за неработни денови – Велигден 2021

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека по повод престојните велигденски празници, филијалите на банката нема да работат на 30.04.2021 (петок) и 03.05.2021 (понеделник).
(more…)

Продолжи со читање


Популарно