Connect with us

Кредити

Нов „EASY” потрошувачки кредит на Силк Роуд Банка со фиксна каматна стапка за целиот период на отплата и одобрување за еден работен ден

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го лансираше на пазарот EASY потрошувачкиот кредит со фиксна каматна стапка за целиот период на отплата, наменет за одредена таргет група.

Новиот кредитен производ е со максимален износ до 240.000 денари, рок на отплата до 48 месеци, со фиксна каматна стапка за целиот период на отплата од 6,69% за првата година, 5,59% во текот на втората година и 4,49% фиксна непроменлива во текот на третата и четвртата година. Овие каматни стапки се за клиенти, приматели и неприматели на плата во Силк Роуд Банка. Кредитното барање се одобрува во рок од еден работен ден.

Новиот кредитен производ е наменет за одредена таргет група, односно за EASY потрошувачкиот кредит може да аплицираат вработени во: институции кои се финансирани од буџет на РСМ, јавни претпријатија, трговски друштва во државна сопственост и основани од општини, вработени во финансиски институции (банки, штедилници и менувачници), осигурителни компании, финансиски друштва и здравствени работници.

Ненаменскиот потрошувачки кредит EASY ви овозможува шопинг уживање и помало месечно оптоварување на семејниот буџет. Може да се користи за најразлични потреби, како и за рефинансирање постојни кредити во други банки.

Повеќе информации за условите и потребните документи за аплицирање за потрошувачкиот кредит EASY ви се достапни на следниот линк.

Кредити

Онлајн кредити до 180.000 ден. – за сите изненадувања во животот

Објавено

на

Сите ние се трудиме повеќе или помалку да балансираме со парите кои ги заработуваме и оние кои ги трошиме, односно сакаме да ги потрошиме. Секако, оваа наша финансиска “дисциплина” може да избега од контрола ако се појават некои непланирани трошоци. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Нова кредитна линија од Комерцијална банка за обртни средства за вашиот бизнис

Објавено

на

На вашиот бизнис му требаат обртни средства? Комерцијална банка ви нуди кредит до 30.000.000 денари со субвенционирана камата преку Програма на Развојната банка на Северна Македонија, наменета за компании кои ја реинвестираат добивката од 2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Продолжува промоцијата на атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка со рок на отплата до 120 месеци

Објавено

на

Атрактивниот Потрошувачки кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка доби нов промотивен период за уште поголемо задоволство на клиентите. За ненаменскиот потрошувачки кредит со рок на отплата до 120 месеци може да се аплицира до 30.09.2022 година. (more…)

Продолжи со читање


Популарно