Connect with us

Депозити

Нов промотивен депозит „Научи да штедиш“ од Капитал Банка

Објавено

на

Со новиот промотивен депозит на Капитал Банка НАУЧИ ДА ШТЕДИШ за двојно пократко, добиј двојно повеќе, со до 2,2неверојатна фиксна годишна каматна стапка и рок на орочување од 6 месеци!

Кампањата ќе трае до 16.03.2021 година, а ваше е само да ги посетите експозитурите на Банката и да научите да штедите за двојно пократко за двојно повеќе:

  • Максимален износ: 1.800.000 денари
  • За износ до 600.000,00 денари, неверојатна фиксна годишна камата од 2.00%
  • За износ од 600.001,00 денари, неверојатна фиксна годишна камата од 2.20%
  • Рок на орочување: 6 месеци
  • 100% осигуран депозит
  • Moжност за онлајн орочување

*каматата се исплаќа на крај од период на орочување 

Сите депозити во Капитал Банка за износи до 1.800.000,00 денари се 100% осигурани во Фондот за осигурување на депозити.

Капитал Банка АД Скопје, од неодамна промовираше и ОНЛАЈН отворање на депозит, без физичко доаѓање во банката, односно од Вашиот дом, работно место, компјутер или паметен телефон. Се што треба да направите е да се јавите во банката и да побарате отворање на депозит онлајн и да ги имате средствата предвидени за депозит на било која друга сметка во било која банка или штедилница во РСМ. Оваа услуга го намалува и ризикот од ширење на вирусот Covid-19, бидејќи целиот процес се одвива дигитално.

Повеќе информации на телефон: 02/3102-500 или 02/3102-568.

Искористете ја оваа промотивна можност да заштедите и да добиете повеќе од очекуваното!

Депозити

Големата моќ на малата Халк е-касичка

Објавено

на

Живееме во време во кое со еден клик можеме да пронајдеме и купиме се што ни треба. Потребен ни е само телефон или компјутер и платежна картичка. А купувањето со платежна картичка полека, но сигурно, станува доминантен начин на плаќање и го заменува плаќањето со готовина. Но, со тоа и штедењето пари станува сè потешко. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

ПРОМО ФИКС – промотивни депозити на ТТК Банка во денари и во евра

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда на ПРОМО ФИКС депозитите за физички лица со атрактивна ФИКСНА каматна стапка за штедење во денари на 15 и 25 месеци, и евра на 15, 25 и 36 месеци, во промотивен период до 15.1.2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Фиксна каматна стапка до 1,2% – нов скалест депозит од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола креираше нов депозитен производ, во моментот еден од најповолните депозити на пазарот, со кој на своите клиенти им нуди најконкурентна каматна стапка. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно