Connect with us

Електронско банкарство

Ново електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка АД Скопје и бесплатно активно користење до крајот на годината

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје изврши надградба на електронското и мобилно банкарство за физички лица со нова верзија. За сите постојни и идни корисници на услугите на банката, достапна е новата верзија на системот за електронско банкарство и мобилно банкарство за паметни телефони на Android и iOS платформа.

“Новата верзија на електронското и мобилно банкарство за население е со модерен и современ дизајн прилагоден за потребите на нашите постојни и идни клиенти за брзо, едноставно и ефикасно користење на банкарски услуги без потреба за посета на експозитурите на банката и чекање во редови на шалтер. Со користење на eлектронското банкарство клиентите добиваат 24/7 преглед во состојбата на трансакциските или штедните сметка, предглед на кредитните картички и кредитите, можност за вршење плаќања во земјата и странство, плаќање на режиски трошоци и менувачница. По пуштањето во продукција на новиот систем, електронското банкарство во следниот период ќе се надгради и со нови функционалности и новитети на пазарот во нашата држава, за што навремено ќе бидат сите известени”, велат од банката.

Со пуштањето во употреба на новата верзија на електронското банкарство, банката воведува и промотивен период до 31.12.2019 година за користење на електронското банкарство со можност за плаќања.

Имено, сите нови корисници на системот се целосно ослободени од плаќање еднократен надоместок за користење на можноста за вршење на плаќања преку системот на електронско и мобилно банкарство. Исто така, сите постојни корисници на системот кои имаат можност само за пасивно следење на состојбите на сметките, потребно е да поднесат барање во најблиската експозитура на банката за користење на можноста за активно електронско банкарство за плаќања.

Електронско банкарство

„Ready, set, grow! – тема на четвртата годишна конференција за е-трговија

Објавено

на

Под мотото „Ready, set, grow!” на 12 ноември 2021 година (петок) по четврти пат ќе се одржи годишната конференција за е-трговија, во организација на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија.  (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Отсега услугите на НЛБ мКлик мобилното банкарство достапни за лицата со оштетен вид

Објавено

на

НЛБ Банка во соработка со софтверската компанија Asseco SEE направи значајни подобрувања на функционалностите на постоечката НЛБ мКлик апликација благодарение на кои таа отсега е достапна за употреба од страна на лицата со оштетен вид. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Шпаркасе Банка воведува провизија за користење на електронско банкарство за целосен пристап за физички лица

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека Банката ќе прави прилагодувања во Одлуката за тарифи и надоместоци за услуги кои ги врши банката поврзани со услугите за електронско банкарство за физички лица кои ќе бидат во важност од јули 2021 година. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно