Connect with us

Кредити

Ново: Аплицирај за кредит преку порака

Објавено

на

ФД Монимакс Финансиско како современа компанија со високи професионални стандарди постојано нуди иновативни, брзи и едноставни решенија за задоволување на финансиските потреби на своите клиенти.

Од неодамна, клиентите на ФД Монимакс Финансиско и корисниците на Facebook можат да аплицираат за кредит брзо и лесно, преку порака на Facebook со користење на Messenger апликацијата, која е една од наједноставните и најбрзите форми на комуникација.

Со избор на соодветната опција, секој корисник заинтересиран за кредит, може да се информира за условите што треба да ги исполнува за да аплицира за кредит. Со внесување на соодветен износ и рок на отплата, корисникот може да добие порака со информативна пресметка за ратите и вкупниот износ за враќање на кредитот за кој е заинтересиран.  И најважно, може брзо и едноставно, преку порака да аплицира за кредитот кој најмногу одговара на неговите потреби и можности.

Кликнете тука и уште веднаш започнете со разговор за да аплицирате за кредит или да се информирате подетално за условите и продуктите кои ги нуди ова финансиско друштво.

ФД Монимакс Финансиско се стреми постојано да нуди квалитетни и ефикасни услуги, концентрирајќи се на испорака на директен, сигурен и брз извор на финансии.

Обратете им се со доверба бидејќи им помогнале на многумина, можат и Вам!

Кредити

НЕДЕЛА НА СТАНБЕНИ КРЕДИТИ: Анализа на станбениот кредит на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот до 30.6.2020 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката нуди кредитни продукти со пониски каматни стапки и поповолни услови, при што како дел од своето портфолио нуди НЛБ Станбен Плус кредит со 35 години рок на отплата. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

НЕДЕЛА НА СТАНБЕНИ КРЕДИТИ: Анализа на станбениот кредит на Халкбанк

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје како дел од своето портфолио нуди наменски станбени кредити обезбедени со пакет полиса за осигурување од Халк Осигурување за физички лица, кој сега е со уште подобри услови, креирани за посткризниот период по Ковид-19. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Комерцијална банка АД Скопје во соработка со ЕБОР и и Европската Унија (ЕУ-ИПА Фондови) нуди кредитна линија наменета за поддршка на конкурентноста на МСП

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје во соработка со Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) и Европската Унија (ЕУ-ИПА Фондови) нуди линија за унапредување на конкурентноста кај МСП компаниите. Целта на програмата е поддршка во финансирање микро, мали и средни претпријатија во Република Северна Македонија за подобрување на конкурентноста и усогласување со техничките стандарди во согласнот со ЕУ законодавството (EU Acquis Communautaire) во полето на заштита на животната средина, безбедност на работниците, квалитет и безбедност при работа.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно