Connect with us

Депозити

Новогодишен “BOOM” депозит од Капитал банка

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје со нова неверојатна кампања за штедење!

Банката лансираше нов промотивен Новогодишен “BOOM” депозит со 3% фиксна каматна стапка и рок на орочување од 9 месеци.

Почнувајќи од денес (02.12.2020 година) за секој нов отворен Новогодишен ,,BOOM” депозит добивате зa подарок неверојатна фиксна каматна стапка од 3% со рок на орочување на 9 месеци.

Кампањата ќе трае до 31.12.2020 година, а на Вас останува да посетите некоја од експозитурите на Банката за да си го подигнете подарокот:

• Максимален износ: 1.800.000 денари

• Фиксна годишна камата од 3%

• Рок на орочување: 9 месеци

• 100% осигуран депозит

• Moжност за онлајн орочување

*каматата се исплаќа на крај од период на орочување

Сите депозити во Капитал Банка за износи до 1.800.000,00 денари се 100% осигурани во Фондот за осигурување на депозити.

Капитал Банка АД Скопје, од неодамна промовираше и ОНЛАЈН отворање на депозит, без физичко доаѓање во банката, односно од Вашиот дом, работно место, компјутер или паметен телефон. Се што треба да направите е да се јавите во банката и да побарате отворање на депозит онлајн и да ги имате средствата предвидени за депозит на било која друга сметка во било која банка или штедилница во РСМ. Оваа услуга го намалува и ризикот од ширење на вирусот Covid-19, бидејќи целиот процес се одвива дигитално, а ваучерот како дел од новата промоција банката ќе Ви го испрати по пошта.

Повеќе информации на телефон: 02/3102-500 или 02/3102-568

Искористете ја оваа промотивна можност да заштедите и да добиете повеќе од очекуваното!

Депозити

ПРОМО ФИКС – промотивни депозити на ТТК Банка во денари и во евра

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда на ПРОМО ФИКС депозитите за физички лица со атрактивна ФИКСНА каматна стапка за штедење во денари на 15 и 25 месеци, и евра на 15, 25 и 36 месеци, во промотивен период до 15.1.2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Фиксна каматна стапка до 1,2% – нов скалест депозит од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола креираше нов депозитен производ, во моментот еден од најповолните депозити на пазарот, со кој на своите клиенти им нуди најконкурентна каматна стапка. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Капитал Банка АД Скопје со нова промотивна кампања за штедење!

Објавено

на

За секој нов отворен Стандарден депозит во денари во Капитал Банка АД Скопје со минимален износ од 300.000 денари на 12 месеци, добивате одлична фиксна каматна стапка од 1,75% , а за првите 100 штедачи и подарок вредносен ваучер од 3000 денари за шопинг кај трговските партнери на банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно