Connect with us

Домашни банки

Нови online сервиси за i-bank корисниците на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје одговарајќи на зголемениот број на корисници на i-bank дигиталните услуги (електронско, мобилно и телефонско банкарство) овозможи платформа преку која клиентите можат самостојно и 24/7 да:

  • се регистрираат и станат нови корисници на i-bank услугите;
  • побараат користење на софтверски токен за плаќања преку i-bank услугите;
  • добијат нова лозинка при заборавање на истата и
  • бидат потсетени за корисничкото име при заборавање на истото.

Платформата е достапна на веб страницата на Банката за сите клиенти на Стопанска банка АД – Скопје кои имаат ажурирани податоци во системот, имаат активна трансакциска сметка и платежна картичка од Стопанска банка.

БРЗА и ЛЕСНА регистрација за добивање на корисничко име и лозинка, БЕСПЛАТНО на линкот.

Искористете ја можноста за увид на сите ваши сметки преку i-bank сервисите.

Плаќање и ажурирање со активирање на софтверски ОТР токен. Достапно за сите i-bank корисници кои имаат корисничко име и лозинка, а сега сакаат да вршат онлајн плаќања и да ги ажурираат своите податоци онлајн!
Со ОТП токенот може да се плаќаат режиски трошоци, рата од кредитни производи како и трансфери на средства од сметка кон сметка, со повластени провизии. ОТП токенот заштедува на време а притоа овозможува навремено извршување на финансиските обврски и да автентицирање за онлајн ажурирање.

За сите дополнителни прашања и услуги клиентите може да се обратат во филијалите на Стопанска банка АД – Скопје или преку 24/7 Контакт центар на (02)3100 109 каде можат и во секое време да извршат ажурирање на своите контакт податоци за непречено користење на услугите на Банката.

Дополнително, со најновите верзии на m-banking мобилната апликација достапни за iOS, Android и Huawei оперативните системи овозможено се следните нови функционалности:

  • ПРАВНИТЕ ЛИЦА можат да плаќаат налози и да се автентицираат со OTP токен
  • Дoстапен е дигитализиран Visa Vero ваучер, можност да се генерира директно од m-banking апликацијата, од менито на кредитна картичка
  • Додадено е поле РАСПОЛОЖЛИВИ СРЕДСТВА на почетниот екран, во увид на сметките. Ова поле е значајно за  корисниците на кредитна картичка и на дозволено пречекорување, затоа што ги прикажува средствата кои можат да се потрошат и се на располагање за плаќање со картичка.
  • Детален увид на VISA Business картички (изводи и дневни трансакции) и
  • Приказ на таргетирани рекламни содржини од Банката

За i-bank услугите

i-bank претставува пакет на иновативни канали кои ви даваат слобода сами да изберете кога, каде и како ќе ги користите банкарските услуги. Иновативните банкарски канали на Стопанска банка ќе го направат вашето секојдневие поедноставно и ќе ви овозможат да ги завршите сите обврски во најкраток можен рок. Имајте ја Банката секогаш до вас и извршувајте ги сами банкарските трансакции без разлика на времето и локацијата.

i-bank услуги:

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за Банка на годината во 2021 година од магазинот The Banker

Објавено

на

За „Банка на годината во 2021 година во Република Северна Македонија“ е прогласена Комерцијална банка АД Скопје. Оваа престижна награда финансискиот магазин The Banker ѝ ја доделува на Комерцијална банка втора година по ред, препознавајќи ги нејзината клучна улога во поддршката на економското закрепнување во земјава и излегувањето во пресрет на потребите на клиентите.  (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Кире Наумов и Фарук Исмаили ќе продолжат да раководат со Развојната банка

Објавено

на

Развојна банка на Северна Македонија преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Петер Зелен реименуван за член на Управниот одбор на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување на Банката. (more…)

Продолжи со читање


Популарно