Connect with us

Кредити

Нови потрошувачки и станбени кредити за физички лица по повод 35 години НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка оваа година прославува 35 годишен јубилеј од своето постоење и успешно работење на домашниот пазар. По тој повод, за своите клиенти, Банката воведе промотивни кредитни продукти за физички лица со пониски каматни стапки: НЛБ Потрошувачки кредит со 35 месеци фиксна каматна стапка и НЛБ Станбен кредит со 35 години рок на отплата.

Воедно во периодот од  01.03.2020 до 31.05.2020 година, НЛБ Банка води промотивна кампања за кредити, во рамките на која клиентите можат да аплицираат за новите кредитни продукти и да ги искористат промотивните поволности, без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка.

Новите поволности и пониските каматни стапки се во насока на задоволување на потребите и барањата на клиентите. Со зголемување на периодот на фиксност на каматната стапка кај потрошувачките и станбените кредити, на клиентите им се овозможува подолгорочно планирање на семејниот буџет, како и стабилност на месечните трошоци за кредити. Дополнително, со зголемување на периодот на отплата до 35 години кај станбениот кредит, клиентите имаат можност да земат поголем износ на кредит при решавање на станбеното прашање.

Повеќе информации за новите кредитни продукти клиентите можат да добијат на веб страницата: www.nlb.mk , во најблиската експозитура на Банката или на телефон 02/15 600.

Кредити

Зачекорете во нова среќна приказна со кредитите на НЛБ Банка

Објавено

на

Купувањето или уредувањето на стан или куќа е една од најголемите финансиски одлуки во животот на секоја личност и затоа е многу важно да бидете добро информирани доколку решите да го направите ова со финансиска поддршка во форма на станбен или потрошувачки кредит.  (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Брзи и евтини онлајн кредити

Објавено

на

Се наоѓате во период кога ве затекнале непредвидени трошоци? Ви треба брзо и поволно решение? Онлајн кредитите на ФД Монимакс Финансиско можат да бидат одговор на вашите проблеми уште денес. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Онлајн кредити до 50.000 денари – за среќни животни приказни

Објавено

на

Зошто ова лето не си допуштите нешто што отсекогаш сте посакувале? Заслуживте. Ајде, затворете ги очите. Што ви паѓа прво на памет? Супер, сега можете веднаш да тргнете кон остварување на вашата желба и тоа онлајн со пополнување апликација за брз кредит. Од вашата желба ве делат само неколку чекори. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно