Connect with us

Домашни банки

Нови пакети на производи на Охридска Банка

Објавено

на

Избери го најдобриот пакет за себе!

Специјално дизајнирани според потребите на секој клиент.  Пакетите содржат различни банкарски производи чија цена е пониска до 40% во однос на нивното поединечно користење.

Главни предности:

  • Бесплатно подигнување на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија
  • Два месеца бесплатно користење на пакетот
  • Едноставно пратење на трошоците, плаќате една месечна членарина, а користите повеќе производи
  • Можност за префрлање од еден во друг пакет

За повеќе информации проверете тука.

Домашни банки

НЛБ Банка со промотивна кампања за потрошувачките кредити до крајот на годината

Објавено

на

Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, НЛБ Банка подготви промотивна кампања за потрошувачките кредити. Овој декември клиентите ќе можат да ги реализираат своите планови благодарение на промотивната понуда со подолг рок на отплата, едноставна процедура и низа други придобивки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка засади дрвја во знак на успешна реализација на GEFF програмата за финансирање зелена економија

Објавено

на

Комерцијална банка ја обележа успешната реализација на GEFF програмата за финансирање на зелената економија во Западен Балкан со засадување дрвја во Скопје. Педесет дрвја од видот каталпа се донација од Европската банка за обнова и развој, Европската Унија, Австрија и од четири банки од земјава, меѓу кои е и Комерцијална банка, а се израз на нивните стремежи за позеленување на градот Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Потрошувачки и станбени кредити од Комерцијална банка со осигурување од Триглав

Објавено

на

Комерцијална банка понуди потрошувачки и станбени кредити со уште поповолни услови – обезбедени со полиса за животно осигурување или за осигурување при неможност за отплата од осигурителните компании на
групацијата Триглав. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно