Connect with us

Домашни банки

Нови кредити за вонредни услови од Комерцијална банка

Објавено

на

Во услови на кризна состојба, наметната од пандемијата од COVID-19 (Корона вирус) и од новите регулативи од надлежните органи, Комерцијална банка АД Скопје подготви нови кредити за население со посебни услови за одобрување кои ќе важат се додека трае вонредната состојба во земјава.

Во овој период, Комерцијална банка на граѓаните им нуди:

  • Потрошувачки кредит до 1.500.000
  • Пензионерски кредит до 100.000 денари
  • Станбен денарски кредит
  • Кредит со залог на денарски депозит

Кредитите се наменети за физички лица и се со денарска клаузула.

Комерцијална банка ги информира граѓаните-корисници на услугата електронска банка (кои имаат опција за плаќање) дека е овозможена побрза и поедноставна постапка за online аплицирање за наведените кредити и апелира до нив да го преферираат овој начин за поднесување на барањето за кредит со цел максимална заштита на нивното и на здравјето на вработените во Банката од Корона вирусот.

Повеќе информации за овие кредити може да најдете на следниот линк.

Домашни банки

Вработените во ПроKредит Банка – најголеми шизици оваа есен!

Објавено

на

Тимската припадност, взаемната поддршка и заедничките вредности и цели се основни работи кои еден тим го прават компактен и професионален. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Премиерот Заев прими претставници на Шпаркасе Банка Македонија: Инвестициите во банкарскиот сектор се силен сигнал за стабилниот финансиски сектор

Објавено

на

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска ги прими членот на Бордот на директори на австриската Штаермаркише Шпаркасе Банка д-р Георг Бухер, кој воедно е и претседател на Надзорниот одбор на Шпаркасе Банка Македонија, и претседателот на Управниот одбор и генерален извршен директор на Шпаркасе Македонија, д-р Глигор Бишев. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка Македонија со информација за исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија ги информира своите почитувани клиенти дека од денес 03.12.2020 година (четврток), Банката ќе врши исплата на гарантирана минимална помош – ГМП за месец Ноември 2020 година која ќе биде на располагање за корисниците на дебитни картички. (more…)

Продолжи со читање

Популарно