Connect with us

Домашни банки

Нови бесконтактни банкомати на Комерцијална банка

Објавено

на

Подигнувањето готовина од банкомат станува полесно и побрзо, со новите бесконтактни банкомати на Комерцијална банка. Новата технологија овозможува и максимална безбедност на податоците при секоја трансакција.

Брзо, лесно и безбедно подигнете готовина со вашата бесконтактна картичка или со мобилен телефон преку апликацијата KomPay. Само доближете ја вашата картичка или мобилен телефон на бесконтактната ознака на банкоматот, внесете го вашиот ПИН и продолжете со трансакцијата. Готово за миг.

Комерцијална банка има високо распространета мрежа од вкупно 166 банкомати во земјата, а повеќе од 100 имаат можност за бесконтактно користење.

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно