Connect with us

Домашни банки

Нова функционалност за корисниците на дигиталните канали на Шпаркасе Банка

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека согласно стратегијата за дигитализација на процесите, започнувајќи од 26.04.2022г. воведува нова поволност за своите клиенти со која овластените лица на денарските сметки покрај реализацијата на хартиени налози, ќе имаат можност да реализираат и трансакции преку мобилното банкарство S-Banka и електронско банкарство NetBanking.

Доколку сопствениците на сметка, даватели на овластување имаат потреба за отповикување на постоечко овластување, треба да достават писмена изјава за отповикувањето најмалку еден работен ден пред датумот на кој сакаат овластувањето да престане со важност.

Домашни банки

Известување од ТТК Банка за предвремена исплата на пензиите од денес (28-ми јуни 2022 година)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека почнувајќи од денес (28-ми јуни 2022 година), започна со исплата на пензијата за месец јуни на пензионерите кои ја примаат својата пензија од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на нивната денарска сметка во ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Финансиска помош од Комерцијална банка за организација на Светското првенство во шах за слепи во Охрид

Објавено

на

Во својата долгорочна мисија секогаш да им помогне и да излезе во пресрет на потребите на лицата со хендикеп, Комерцијална банка на свое големо задоволство финансиски ќе го помогне одржувањето на Светското првенство во шах за слепи и визуелно хендикепирани лица во Охрид. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк започна со предвремена исплата на јунските пензии

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти пензионери дека пензиите за месец јуни се веќе на нивните сметки од денес (28.06.2022 – вторник) и истите можат слободно да ги користат при пазарење со своите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии. (more…)

Продолжи со читање


Популарно