Connect with us

Домашни банки

Нова промоција – со Visa Business Debit на Комерцијална банка уплатете дневен промет на банкомат без надомест до 30.09.2023 година

Објавено

на

Бидете брзи, ефикасни и одговорни – бесплатно уплатете го вашиот дневен промет со вашата Visa Business Debit картичка за правни лица од Комерцијална банка.

Искористете го новиот промотивен период до 30.09.2023 година за бесплатно да извршите уплата на дневен промет на cash-in банкоматите на Комерцијална банка.

Услугата е особено погодна за динамични микро и мали бизниси затоа што штеди и време и пари.

За уплата на дневен промет имате на располагање 52 cash-in банкомати на Комерцијална банка низ земјава.

Банкоматите ги прифаќаат сите книжни и полимерни банкноти во апоени од 10, 50, 100, 200, 500, 1.000 и 2.000 денари. Со секоја поединечна трансакција може да се внесат до 40 банкноти. Уплатата веднаш се евидентира на основната трансакциска сметка на правното лице-имател на картичката.

За локацијата на банкоматите на Комерцијална банка отворете го следниот линк.

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно