Connect with us

Домашни банки

Нова награда за Комерцијална банка од Европската банка за обнова и развој

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој и ја додели на Комерцијална банка наградата „Most Active Issuing Bank in 2019 in North Macedonia”.

Наградата е објавена во најновиот број на списанието „Trade Exchange Magazine“, што е наменето за стручната јавност во Европа, Азија и Африка од областа на меѓународните инструменти за финансирање на трговијата.

Со тоа, тимот за документарно работење на Банката, уште еднаш ја потврди својата посветена работа и високиот степен на ефикасност. Ова исклучително признание претставува причина плус за понатамошното унапредување на целокупната работа на Банката.

Домашни банки

Силк Роуд Банка на корисниците на American Express Point дебитна картичка им овозможува подигнување на готовина без провизија на повеќе од 200 банкомати во земјава

Објавено

на

Силк Роуд Банка на своите корисници кои поседуваат American Express Point дебитна картичка им овозможува подигнување на средства без провизија на повеќе од 200 банкомати во земјава, заклучно до 31.12.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје продолжува со својата општествена одговорност за поздрава животна средина и за спортска активност и здрав начин на живот за граѓаните

Објавено

на

Со отворањето на #Велоштад во текот на вчерашниот ден, Скопје ја доби 6тата станица за поправка на велосипеди, донација од Стопанска банка АД – Скопје за Град Скопје.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Електронско ажурирање на личните податоци во НЛБ Банка без посета на експозитура

Објавено

на

Ажурирајте ги Вашите податоци во НЛБ Банка, брзо, лесно и едноставно! (more…)

Продолжи со читање

Популарно