Connect with us

Депозити

Нова иновативна услуга на Капитал Банка за сите штедачи – Орочување на депозит онлајн, без сметка во Капитал Банка!

Објавено

на

Отсега, штедењето во Капитал Банка достапно и од Вашиот дом!

Капитал Банка АД Скопје, следејќи го трендот на модерното банкарство како и користење на финтек технологијата, им овозможува на клиентите да отворат штеден влог без физичко присуство во банка, односно од каде и да се наоѓаат, а притоа не е задолжително да имаат отворено сметка во банката, да користат електронско банкарство или други продукти.

Се што треба да направите е да се јавите во некоја од експозитурите на Капитал Банка, да одберете депозитен продукт со исплата на камата по доспевањето на депозитот и да имате пристап до интернет. Поради online постапката за отворање на депозит, потребно е средствата наменети за депозит да се уплатат безготовински од сопствената сметка во било која банка, на наменска сметка на Капитал Банка. Потпишувањето на документацијата e целосно дигитално преку Вашиот smart телефон, таблет или компјутер.

Капитал Банка овозможува да штедите сигурно и безбедно по исклучително поволни услови, а како најатрактивни во моментот се:

  • Стандарден депозит во МКД на 6 месеци со 1,8% фиксна камата
  • Стандарден депозит во МКД на 12 месеци со 2,7% фиксна камата

Штедните влогови во Капитал Банка АД Скопје се осигурени во Фондот за осигурување на депозити со 100% до износи од 1.800.000 мкд!

Комплетната понуда на депозити можете да ја погледнете овде.

За сите дополнителни информации обратете се во најблиската експозитура на Капитал Банка АД Скопје или на тел: + 389 2 3102 500; или e-mail: info@capitalbank.com.mk .

Депозити

НЛБ Банка со нови промотивни депозити со атрактивни каматни стапки

Објавено

на

НЛБ Банка промотивно воведува нова, атрактивна понуда за штедење, СУПЕР депозити со фиксни каматни стапки до 3,5% за депозити во денари и до 2,5% за депозити во евра, со рок на орочување до 36 месеци. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Стопанска банка а.д. Битола со нов денарски депозит – 4,1% ФИКСНА каматна стапка!

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола со најконкурентна депозитна понуда на пазарот. Промотивниот денарски депозит со фиксна каматна стапка 4,1% за орочување на средства на период од 36 месеци е моментално најатрактивен производ кој може да го изберат сите постоечки и нови клиенти на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

ПРОМОТИВЕН АВАНСЕН ДЕПОЗИТ ОД ПРОКРЕДИТ БАНКА – Орочи ги твоите заштеди и земи ја каматата уште истиот ден

Објавено

на

Еден од темелите врз кои ПроКредит Банка ја гради својата успешна приказна е постојаната заложба за промоција на култура на штедење, која е целосно инкорпорирана во моделот на одговорно банкарство кое банката посветено го практикува. (more…)

Продолжи со читање

Популарно