Connect with us

Платежни картички

НЛБ Банка со промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business картички за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 20.11.2019 до 20.12.2019 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business картичките за правни лица.

Во рамките на кампањата за сите кои ќе аплицираат во промотивниот период се нудат следниве поволности:

  • Без членарина за првата година за сите нови апликации за НЛБ Mastecard Business кредитна и НЛБ Mastercard Business дебитна картичка примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење и ПОДАРОК изненадување за сите нови и постојни корисници кои ќе направат 15 трансакции во промотивниот период со НЛБ Mastercard Business картичките.

Повеќе информации клиентите можат да добијат во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на веб страницата: www.nlb.mk

Платежни картички

НЕДЕЛА НА ИНОВАЦИИ: Еуростандард ја издаде првата gift картичка во Македонија

Објавено

на

Еуростандард Банка воведе нова Mastercard PrePaid подарок-картичка која со своите карактеристики и можности е уникатна и единствена картичка од ваков тип на нашиот пазар. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

НЕДЕЛА НА ИНОВАЦИИ: УНИБанка воведе плаќање со стикер!

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје издаде нова Mastercard картичка за млади со бесконтактен стикер, која е наменета за тинејџери и млади на возраст од 18 до 25 години. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Амазон развива систем за плаќање со дланка

Објавено

на

Една од најмоќните светски корпорации, „Amazon” развива терминали за плаќање во продавниците за малопродажба преку кои наместо со платежна картичка или други начини на безготовинско плаќање, клиентите да можат да плаќаат со својата дланка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно