Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка со предновогодишен „подарок” за пензионерите

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги информира сите пензионери кои својата пензија ја примаат преку НЛБ Банка дека истата ќе можат да ја подигнат на 28 – ми декември 2019 година (сабота).

Подигнувањето на пензијата, пензионерите може да го извршат на широката мрежа на банкомати и експозитури на Банката, која можете да ја погледнете на следниот линк: https://bit.ly/2J485Q7

За дополнителни информации, Банката Ви стои на располагање на контакт телефонот на Банката 02 / 15 600.

НЛБ Банка АД Скопје Ви ги честита Новогодишните празници и Ви посакува успешна и среќна година.

Домашни банки

ТТК Банка со известување за експозитура Скопје Ѓорче Петров

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека услугите на експозитуратa на Банката на бул. „Партизански одреди” бр. 171а  во општина Ѓорче Петров, Скопје ќе можат да ги користат заклучно со 31.1.2020 година (петок). Услугите преку банкоматот (исплата на средства, проверка на состојба на сметка, промена на ПИН итн.) и понатаму ќе бидат достапни на истата локација. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Известување за нова локација на банкоматот на ТТК Банка во градот Пробиштип

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека од 23.1.2020 година, банкоматот на банката во градот Пробиштип е поставен на нова локација во рамки на хотелот „Сан Нико“ на ул.„Јордан Стојанов“ бр. 2, Пробиштип. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нова услуга од Комерцијална банка – Уплата на дневен промет во готово на банкомат

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје овозможи нова услуга за клиентите правни лица кои вршат уплата на дневен промет во готово. Од 01.01.2020 година сите правни лица кои поседуваат Visa Business Debit дебитна картичка може да извршат уплата на готовина на банкомат по основ на дневен промет. (more…)

Продолжи со читање

Популарно