Connect with us

Кредити

НЛБ Банка со нова промотивна кампања за станбени, истовремено продолжувајќи ја кампањата за потрошувачките кредити

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот до 31 декември 2017 година започна промотивна кампања за НЛБ Станбените кредити.

Во рамки на промотивната кампања, НЛБ Станбените кредити се одобруваат без манипулативни трошоци за одобрување на станбените кредити и без трошоци за проценка на имот.

Каматните стапки за НЛБ Станбените кредити започнуваат од 3,5% годишно и истите се фиксни за првите три до пет години во зависност од типот на кредитот.

Истовремено, од банката информираат дека продолжува промотивната кампања за НЛБ Потрошувачките кредити до 31 октомври 2017 година.

За време на промотивната кампања, НЛБ Ризико виолетовиот и НЛБ Сребрениот потрошувачки кредит се без трошоци за одобрување, а останатите НЛБ потрошувачки кредити се одобруваат со 50% пониски трошоци за одобрување.

Кредити

Со мали дела до големи заштеди на енергија и пари со кредитот за енергетска ефикасност на Комерцијална банка и ЕБОР

Објавено

на

Со мали дела постигнете големи резултати. Кредитот за енергетска ефикасност на Комерцијална банка, како дел од GEFF програмата на Европската банка за обнова и развој (EБОР), Ви овозможува инвестиции во енергетски ефикасни решенија за намалени трошоци за енергија и грант до 20% од инвестицијата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Промотивнa кампања за НЛБ кредитите за физички лица – без трошоци за одобрување и проценка до крајот на јуни

Објавено

на

Промотивната понуда за кредити на НЛБ Банка продолжува и во текот на месец јуни, кога за сите клиенти кои ќе аплицираат за некој од НЛБ Кредитите се овозможени низа промотивни поволности. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Објавен јавниот повик за проектот „Купи куќа, купи стан”

Објавено

на

Граѓаните од денеска ќе можат да аплицираат за субвенција за станбен кредит од државата преку проектот „Купи куќа, купи стан”, информират од Министерството за финанси. Граѓаните преку јавниот повик кој е објавен ќе можат да поднесат барање, заклучно со 31 август 2022 година, за државна субвенција на учеството или на месечната рата за купување на нов стан или изградба/купување на нова куќа. (more…)

Продолжи со читање


Популарно