Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка се грижи за сите свои корисници

Објавено

на

НЛБ Потрошувачки кредити без трошоци за одобрување, електронско банкарство за правни лица без трошоци за плаќања, како и бесплатна Mastercard Business картичка, се поволностите што ги нуди НЛБ Банка преку две промотивни кампањи кои стартуваа од 01.09.2018 година.

Во рамките на понудата за физички лица, НЛБ Банка нуди потрошувачки кредити со поволни кредитни услови и каматни стапки. Каматните стапки на НЛБ Потрошувачките кредити почнуваат од 6% годишно, при што каматната стапка е фиксна за првите две години. Во рамки на промотивната кампања која ќе трае до 31- ви октомври, кредитите со животно осигурување и сребрените кредити ќе се одобруваат без манипулативни трошоци, а сите останати со 50% пониски трошоци.

Исто така, отсега заинтересираните ќе имаат можност да аплицираат online на следниот линк за НЛБ кредитите, со брза и едноставна постапка за одобрување на кредитот.

Втората промотивна кампања се однесува за НЛБ Проклик – електронско или НЛБ мПроклик мобилно банкарство. Сите правни лица што ќе аплицираат до 30.09.2018 година ќе можат да ги реализираат сите свои електронски плаќања без трошоци за електронско банкарство до крајот на октомври. Исто така имаат можност да добијат бесплатна Mastercard Business картичка за првата година на користење и промотивен подарок.

Повеќе информации за промотивните кампањи за физички и правни лица можат да се добијат во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02 / 15 600 или на веб-страницата на банката.

Домашни банки

Осигурување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје не е осигурителна компанија, меѓутоа како овластен застапник во осигурувањето во соработка со осигурителните друштва Кроација Осигурување/Неживот и Уника Лајф за своите клиенти обезбеди повластени цени и услови за најбараните осигурителни производи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нова локација на експозитурата на НЛБ Банка во Ново Лисиче – Скопје

Објавено

на

Во насока на подобрување на корисничкото искуство при користењето на банкарските производи и услуги, експозитурата на НЛБ Банка во населбата Ново Лисиче, почнувајќи од 14.1.2019 година, се сели на нова локација во поголем и посовремен простор. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк ќе отвори своја осигурителна компанија

Објавено

на

По информацијата објавена од Македонската берза дека акциите на „Нова Осигурување АД Скопје” се продадоа за вкупно 3,2 милиони евра во две блок-трансакции, „Халкбанк АД Скопје” и официјално потврди дека сега поседуваат 100 отсто од капиталот на осигурителната компанија.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange