Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка продолжува да креира одлични маркетинг видеа

Објавено

на

НЛБ Банка од денеска за сите свои клиенти воведе нови начини на брзи плаќања во рамките на НЛБ мКлик – мобилното банкарство. Станува збор за две иновативни платежни решенија „Плати на пријател“ и „Подели сметка“ кои на клиентите им овозможуваат да префрлат средства или да поделат сметка со своите пријатели, едноставно само со избирање на контакт од нивниот телефонски именик.

  • ПЛАТИ НА ПРИЈАТЕЛ – Брзо и едноставно префрлување на средства на сметката на Вашиот пријател, само со избор на неговиот контакт кој го имате во телефонскиот именик.
  • ПОДЕЛИ СМЕТКА – Лесно делење на вкупниот износ за плаќање со Вашите пријатели само со избор на нивните контакти од Вашиот телефонски именик.

Со новите функционалности на НЛБ мКлик нема повеќе изговори!

Погледнете го новото видео кое го објави НЛБ Банка на нивните социјални мрежи. Нам многу ни се допаѓа, а од НЛБ Банка ни открија дека имаат подготвено и неколку нови 🙂

Домашни банки

Шпаркасе: Очекувајте ефикасно решение за одложување на обврските по основ на кредитни изложености

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија на својата веб страница објави кратка информација поврзана со развојот на концептот за олеснување на отплатата на кредитните изложености, за граѓаните и компаниите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Известување за промена на работно време на експозитура Скопје-ГТЦ на Штедилница Можности

Објавено

на

Штедилница Можности ги информира своите клиенти дека досегашното работно време на експозитурата во Скопје-ГТЦ од понеделник до петок од 09:00 до 17:00 часот се менува и од 30.03.2020 година (понеделник) експозитурата ќе работи со променето работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје подготвува соодветна понуда за олеснување на отплатата на кредитните прозиводи за своите клиенти

Објавено

на

Во услови на вонредна состојба и значајни рестрикции кои со себе неминовно носат финансиски ефекти врз работењето на компаниите и примањата на населението, Стопанска банка АД – Скопје подготвува соодветна понуда за олеснување во плаќањето за сите свои клиенти на кредитни производи. (more…)

Продолжи со читање

Популарно