Connect with us

Платежни картички

НЛБ Банка преку кампања со VISA картичките до поддршка за најпогодените бизниси од Covid 19 кризата

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 1.9.2020 до 30.9.2020 година спроведува промотивна кампања за НЛБ Visa картичките за физички лица. Преку оваа кампања, Банката, од една страна обезбедува низа поволности за своите клиенти – корисници на НЛБ Visa картичките, а од друга страна овозможува помош за бизнисите кои се најпогодени од кризата и на кои во овој момент им е потребна поддршка.

Во рамки на кампањата, првите 1.000 клиенти кои со НЛБ Visa картичките ќе направат 10 безготовински трансакции (на минимален износ од 300 мкд по трансакција), добиваат вредносна картичка од 3.000 мкд.

Средствата од картичката клиентите ќе може да ги искористат во период до 30.11.2020 година на продажни места од најпогодените дејности и тоа: угостителство, салони за убавина, фризерски салони, стоматолошки ординации, дерматолошки ординации, туристички агенции, продавници за спортска опрема, облека, накит итн. На овој начин, преку одобрување на дополнителни финансиски средства и нивно искористување во загрозените дејности, Банката обезбедува поддршка и придонесува за заживување на бизнисите.

Во НЛБ Банка секогаш тргнуваме од потребите и барањата на нашите клиенти. Ја наградуваме нивната лојалност и пружаме поддршка и помош на оние на кои им е најпотребно. Веруваме дека со оваа кампања ќе успееме да ги поттикнеме клиентите да ја искористат можноста да добијат вредносна картичка од 3.000 денари и преку трошење на овие средства да им помогнат на најпогодените дејности. Со ова, не само што ќе ги наградиме нашите клиенти за нивната лојалност, туку и ќе помогнеме на македонското претприемништво. Затоа ве повикуваме да ги користите НЛБ Visa картичките и да покажеме дека сме одговорни, дека се грижиме и дека во ова време на предизвици заедно можеме повеќе!“- истакнаа од Банката.

Повеќе информации во врска со оваа кампања клиентите можат да добијат на веб страницатa www.nlb.mk, на социјалните мрежи на Банката или преку контакт центарот на телефон 02/15 600.

Домашни банки

„Еден потег, многу придобивки“ – Visa бонус кампања на Шпаркасе Банка

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје во соработка со Visa ја лансираше бонус кампањата „Еден потег, многу придобивки“, која има за цел понуда на премиум услуга и додадена вредност за сите нови клиенти што ќе се одлучат да ја примат својата плата преку Банката. Кампањата ќе трае заклучно до 30.11.2022 година или до искористување на средствата предвидени за кампањата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка: Известување за продолжен рок на подарок картички Ист Гејт Мол

Објавено

на

Комерцијална банка ќе го продолжи рокот на важност на подарок картичките за трговскиот центар Ист Гејт Мол кои истекуваат во периодот 30.08-10.09.2022 година со цел да излезе во пресрет на потребите на клиентите, кои поради временото затворање на трговскиот центар Ист Гејт Мол не беа во можност да ги искористат подарок картичките. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Mastercard world: За патувања и живот со привилегии

Објавено

на

Доколку сте љубител на патувања, често патувате или тоа допрва ќе го правите, не двоумите се која платежна картичка да ја изберете како ваше средство за плаќање во странство. (more…)

Продолжи со читање

Популарно