Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка по повод 35 годишниот јубилеј ja продолжува промотивна кампања за кредити

Објавено

на

НЛБ Банка најави продолжување на тековната промотивна кампања за сите кредити за физички лица до крај на годината односно до 31.12.2020 година.

Во рамките на промотивната кампања кредитите ќе се нудат по поповолни услови, без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка.

„Земањето кредит претставува голема одлука за нашите клиенти, посебно во актуелните услови. Преку олеснителните услови за аплицирање, веруваме дека ваквата поддршка ќе ги охрабри нашите клиенти и ќе ги поттикне токму сега да ги остварат личните и семејни планови“ – изјавија од Банката.

Оваа година НЛБ Банка го прославува и својот 35 годишен јубилеј, па по тој повод НЛБ Станбениот кредит е со рок на отплата до 35 години, а НЛБ Потрошувачкиот кредит е со фиксна каматна стапка за првите 35 месеци. Подолгиот период на фиксност на каматната стапка кај потрошувачките и станбените кредити, на клиентите им остава простор на подолг рок да го планираат семејниот буџет и да обезбедат стабилни месечни трошоци за кредити. Дополнително, со подолгиот период на отплата до 35 години кај станбениот кредит, клиентите имаат можност да земат поголем износ на кредит при решавање на станбеното прашање.

Домашни банки

НЛБ Банка прогласена за „Банка на годината за 2022“ од The Banker

Објавено

на

Реномираниот интернационален финансиски магазин, The Banker, по единаесетти пат ја прогласи НЛБ Банка за „Банка на годината за 2022“. Со ова признание НЛБ Банка уште еднаш ја потврди својата позиција на најнаградувана банка во РС Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нова докапитализација на ПроКредит Банка во вредност од 13 милиони евра

Објавено

на

Прокредит банка АД Скопје изврши зголемување на капиталот на банката за дополнителни 13 милиони евра. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје во соработка со Црвен крст на Град Скопје организираше успешна крводарителска акција

Објавено

на

Во соработка со Црвен крст на Град Скопје на 28.11.2022 во просториите на административната зграда на Стопанска банка АД – Скопје организирана беше крводарителска акција на која учество зедоа 65 вработени од Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Популарно