Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка од 1 март изврши промена на провизиите за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги информираме своите клиенти дека од 01.03.2020 година изврши промена на дел од провизиите кои се однесуваат на работењето со правни лица.

Промените сe направени кај следниве типови на провизии:

  • трансакции во платниот промет во земјата за правни лица
  • водење на денарски сметки за правни лица

Повеќе информации за новите провизии можете да добиете на следниот линк.

Домашни банки

НЛБ Банка прогласена за „Банка на годината за 2022“ од The Banker

Објавено

на

Реномираниот интернационален финансиски магазин, The Banker, по единаесетти пат ја прогласи НЛБ Банка за „Банка на годината за 2022“. Со ова признание НЛБ Банка уште еднаш ја потврди својата позиција на најнаградувана банка во РС Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нова докапитализација на ПроКредит Банка во вредност од 13 милиони евра

Објавено

на

Прокредит банка АД Скопје изврши зголемување на капиталот на банката за дополнителни 13 милиони евра. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје во соработка со Црвен крст на Град Скопје организираше успешна крводарителска акција

Објавено

на

Во соработка со Црвен крст на Град Скопје на 28.11.2022 во просториите на административната зграда на Стопанска банка АД – Скопје организирана беше крводарителска акција на која учество зедоа 65 вработени од Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Популарно