Connect with us

Наградни игри

НЛБ Банка и Mastercard Ве наградуваат: Освојте патување во Париз и билети за Roland Garros!

Објавено

на

Организатор на наградната игра „Со Mastercard и НЛБ Банка, Roland Garros и Париз на дланка!“ е НЛБ Банка АД Скопје, со седиште на ул. Мајка Тереза бр.1, 1000 Скопје. Официјалното име на Наградната игра е „Со Mastercard и НЛБ Банка, Roland Garros и Париз на дланка!“ За да станете потенцијален добитник потребно е да имате НЛБ Mastercard картичка, да ги пополните потребните податоци и да одговорите на наградниот квиз. 

 

 

Квалификуван учесник во наградната игра е секое лице со право на учество во наградната игра кое во периодот во кој ќе се одвива наградната игра, ќе одговори точно на најмалку 3 прашања од електронскиот прашалник (од вкупно 8 прашања) поставен на веб страницата на Организаторот: www.nlb.mk. Квалификуваниот учесник во наградната игра во периодот назначен како период на наградната игра има право да добие само една дневна награда, како и право на учество во извлекувањето за главната награда. Едно лице, независно на тоа колку електронски прашалници ќе пополни и колку платежни картички од брендот Mastercard издадени од НЛБ Банка АД Скопје користи, ќе се квалификува само еднаш за учество во наградната игра. Еден добитник не може да добие повеќе дневни награди.

 

 

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА „Со Mastercard и НЛБ Банка, Roland Garros и Париз на дланка!“ можете да ги погледнете ТУКА.

 

НАГРАДЕНИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „Со Mastercard и НЛБ Банка, Roland Garros и Париз на дланка!“ можете да ги погледнете ТУКА.

 

Наградни игри

Наградна игра на УНИБанка – „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“

Објавено

на

Наградната игра „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“ е организирана од страна на УНИБанка АД Скопје. Наменета е за физички лица-корисници на дебитни картички од брендот Mastercard издадени од УНИБанка АД Скопје, а се спроведува на сите продажни места и во електронска трговија (плаќање на интернет) во Република Северна Македонија, каде се прифаќаат горенаведените картички. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Вистинско време за нов велосипед!

Објавено

на

Триглав Осигурување Живот АД Скопје во соработка со КБ Публикум инвест АД Скопје започна наградна игра при склучување на полиса за осигурување на живот, која е поврзана со вложување во инвестициски фонд Балансиран на КБ Публикум инвест. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно