Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка: Известување за неработен ден 13.05.2021 година

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека по повод претстојниот празник Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на 13-ти Мај, 2021 година – четврток.

На припадниците од Муслиманска вeроисповед НЛБ Банка им го честита празникот.

За сите дополнителни информации, НЛБ Банка АД Скопје стои на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.       

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“

Објавено

на

На денешен ден, ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“ што го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија на доброволна основа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите”

Објавено

на

На денешен ден, Халкбанк се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“ кој го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија врз доброволна основа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка спонзор на концертот на Камерниот оркестар „Скопски солисти“

Објавено

на

Во правец на својата посветеност за поддршка на вистинските вредности, Комерцијална банка преку уште едно спонзорство застана на страната на вистинската уметност.

(more…)

Продолжи со читање


Популарно