Connect with us

Домашни банки

НЛБ банка: Започнува обесштетување на депонентите на Еуростандард банка

Објавено

на

НЛБ Банка ги известува депонентите на Еуростандард банка АД Скопје кои се распределни за исплата на обештетувањето во НЛБ Банка дека од денес започнува исплатата на обештетувањето.

Депонентите се распределени за исплата во деловните банки, зависно од почетната буква на презимето согласно Соопштението на Фондот за осигурување на депозити објавено на следниот линк https://bit.ly/3mdXDZG.

За да проверите дали сте распределени во НЛБ Банка, Ве молиме посетете ја веб страницата на Банката на следниот линк https://bit.ly/2Fx5y3E

Оние депоненти кои се распределени за исплата во НЛБ Банка АД Скопје, а кои немаат трансакциска сметка во Банката, може да отворат трансакциска сметка електронски на следниот линк: https://bit.ly/3mcmDAM

Домашни банки

Измени во Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола – препознатлива по поддршката на бројни спортски настани

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола е веќе препознатлива по значајната поддршка која ја дава за развивање и одржување на спортската култура и спорскиот дух во земјава. Покрај тоа што е единствената банка која е спонзор на Wizz Air Скопскиот маратон 2020 и Женската трка, оваа година банката стана дел и од најважниот и најголем спортски настан во градот Битола – трката ТРЧАЈ БЕ. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со известување за предвремена исплата на септемвриските пензии

Објавено

на

НЛБ Банка ги известува своите клиенти – пензионери дека ќе ги исплати септемвриските пензии на 28 – ми септември (понеделник). (more…)

Продолжи со читање

Популарно