Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка дел од настанот „Светски пикник“

Објавено

на

НЛБ Банка викендов беше дел од настанот „Светски пикник“ кој се одржа во Градскиот парк во Скопје. Настанот беше организиран од страна на Foreign Investors Council и Стопанска комора на Македонија.

Сите собрани средства од настанот ќе бидат донирани во хуманитарни цели. Годинава по втор пат донациите во форма на билети за настанот, како и самостојните донации, можеа да се уплатат преку ПОС терминалите на НЛБ Банка.

Домашни банки

НЛБ Банка започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Согласно моменталните случувања со пандемијата на Корона вирусот, со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, НЛБ Банка од денеска, 3- ти јули, започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита.
(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Соопштение од Стопанска банка АД – Скопје за исплата на парични права од социјална заштита

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека денеска изврши процесирање на паричните средства за социјална и детска заштита, при што за клиентите – корисници на дебитни картички, средствата веќе се достапни за располагање САМО во трговија и на банкоматите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита за јуни

Објавено

на

Од денеска, 3 јули 2020 година, Комерцијална банка АД Скопје започна да врши исплата на парична помош од социјална и детска заштита за месец јуни на корисниците кои помошта ја примаат на нивната денарска сметка во Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно