Connect with us

Кредити

НЛБ Банка го одобри 50.000-тиот haPPy инстант кредит во соработка со Нептун Доо Македонија

Објавено

на

По повод одбележувањето на 3 годишнината од постоењето на haPPy card проектот, Нептун Македонија ДОО реализираше промотивна акција за haPPy инстант кредитите.

НЛБ Банка во рамки на оваа промотивна акција го одобри 50.000-тиот haPPy инстант кредит на име на Славица Ѓоргиева од Кочани. Со цел одбележување на овој значаен број на одобрени haPPy инстант кредити и наградување на лојалноста на клиентите, НЛБ Банка ја награди клиентката со НЛБ Mastercard кредитна картичка на износ од 300 еур.

               

НЛБ Банка го нуди haPPy инстант кредитот на сите продажни места на Нептун Македонија ДОО. Клиентите аплицираат со минимална документација, а одобрувањето на кредитот се врши веднаш во продажните салони на Нептун, по што клиентите си заминуваат со купената роба. Овој продукт е наменет за сите кредитоспособни физички лица во редовен работен однос и пензионери.

 

 

Кредити

Онлајн кредити до 180.000 ден. – за сите изненадувања во животот

Објавено

на

Сите ние се трудиме повеќе или помалку да балансираме со парите кои ги заработуваме и оние кои ги трошиме, односно сакаме да ги потрошиме. Секако, оваа наша финансиска “дисциплина” може да избега од контрола ако се појават некои непланирани трошоци. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Нова кредитна линија од Комерцијална банка за обртни средства за вашиот бизнис

Објавено

на

На вашиот бизнис му требаат обртни средства? Комерцијална банка ви нуди кредит до 30.000.000 денари со субвенционирана камата преку Програма на Развојната банка на Северна Македонија, наменета за компании кои ја реинвестираат добивката од 2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Продолжува промоцијата на атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка со рок на отплата до 120 месеци

Објавено

на

Атрактивниот Потрошувачки кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка доби нов промотивен период за уште поголемо задоволство на клиентите. За ненаменскиот потрошувачки кредит со рок на отплата до 120 месеци може да се аплицира до 30.09.2022 година. (more…)

Продолжи со читање


Популарно