Connect with us

Наградни игри

НЛБ Банка го додели првиот тротинет од наградната игра со НЛБ Happy кредитните картички

Објавено

на

Лидија Смилкова е првиот добитник на неделна награда тротинет од наградната игра: „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“

Плаќајте со НЛБ Mastercard haPPy кредитната картичка во периодот од 16.11.2019 до 30.12.2019 година и учествувајте и Вие во големата наградна игра.

Се што треба да направите е да остварите најмалку една успешна трансакција со НЛБ Mastercard haPPy кредитната картичка од минимум 500 мкд во продажна мрежа преку ПОС терминали или електронска трговија (е-комерц), во периодот од 16.11.2019 до 30.12.2019 година.

Колку повеќе трансакции реализирате, толку повеќе шанси имате да освоите некоја од наградите:

• Дневни награди: 45 градски велосипеди
• Неделни награди: 7 електрични тротинети
• Главна награда: ексклузивен пакет аранжман за две лица во Кицбил, Австрија во периодот од 20.1.2020 до 25.1.2020 година.

Наградни игри

УНИБанка ги додели паричните награди на десет корисници на Visa картичките од играта „Купи…победи”

Објавено

на

На 30.11.2020 година во просториите на УНИБанкабеа извлечени десетте добитници на парични награди од наградната игра со Visa „Купи…победи”. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Колку чекори се потребни за подарок е-ваучер во вредност од 1.000 денари?

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје во соработка со Visa International доделува вредносен е-ваучер на износ од 1.000 МКД за секоја онлајн апликација за платежна картичка од брендот Visa преку Sparky Viber Chat асистентот во само три чекори: (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Доделени наградите од наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“

Објавено

на

Денес, 25.11.2020 година, во 12 часот, пред експозитурата на Шпаркасе Банка Македонија во Лептокарија, беа доделени наградите на среќните добитници од наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“. Наградната игра беше организирана од Шпаркасе Банка Македонија за корисниците на платежните картички од брендот Mastercard, во периодот од 15.09.2020 до 15.11.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно