Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка ги избра најдобрите шалтерски работници за 2020 година

Објавено

на

По повод Светскиот ден на штедењето, 31 октомври, Македонската банкарска асоцијација денеска ги додели признанијата на Најдобрите шалтерски работници за 2020 година.

Оваа година од НЛБ Банка признание за Најдобри шалтерски работници за 2020 година им беа доделени на:

  • Зоран Стојановски – Благајник, вработен во експозитура Дирекција
  • Катерина Гацовски – Банкарски комерцијалист во продажна мрежа, вработена во експозитура Битола
  • Христијан Костевски – Банкарски комерцијалист во продажна мрежа, вработен во експозитура Кичево

При изборот во предвид беа земени повеќе критериуми, како што се: бројот и разновидноста на извршените трансакции, односот кон клиентите, колегите и останатите вработени во банката, како и работниот стаж и минатото искуство кое го имаат вработените во Банката.

НЛБ Банка АД Скопје им го честита признанието на колегите и силно верува дека тие ќе бидат поттик и стимул за уште поголеми успеси во иднина.

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола оствари добивка од 6,05 милиони денари во првите три месеци од 2021 година

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола и во првиот квартал од 2021 година го продолжи трендот на остварување позитивни финансиски резултати. Иако повеќе од една година Банката се справува со предизвиците наметнати од пандемијата со ковид-19, и понатаму го задржа фокусот кон остварување на клучните стратешки цели, дејствувајќи во насока на наплата на дел од нефункционалните побарувања, а истовремено продолжувајќи со кредитна поддршка на правните субјекти и на домаќинствата, притоа максимално залагајќи се за безбедноста на клиентите при користењето на услугите на Банката, како и за безбедност на вработените на работните места. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

УНИБанка „Супер потрошувачки кредит“ и камата од 4,25% – фиксна за првите 2 години

Објавено

на

Супер потрошувачкиот кредит од УНИБанка АД Скопје со атрактивна каматна стапка од само 4,25% фиксна за првите 2 години и 6,25 % фиксна за останатиот период вклучува и дополнителна сигурност за клиентите – Полиса за ризико осигурување од Кроација Осигурување. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ПроКредит Банка прва банка во земјата со 70% електричен возен парк

Објавено

на

ПроКредит Банка е општестевно одговорна компанија и во секојдневното работење се стреми да придонесе за зачувување на животната средина и намалување на негативното влијание врз неа. Континуирано се залага и вложува во сопствената еко иницијата #СеГрижамДелувамМенувам која придонесува кон почисто окружување и подобар квалитет на животот. (more…)

Продолжи со читање
Популарно