Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Не труди се да одолееш на есенските радости со Стопанска Банка АД Скопје!

Објавено

на

Есента е најубавото годишно време. Завршуваат топлите денови и сите се враќаме дома од годишните одмори. Почнуваме да се спремаме за зимските денови и претстојните празници. 

Всушност ние не се подготвуваме за есента туку за зимата. Купуваме се што ние потребно за студените денови, особено кога ќе ги почувствуваме пониските темпрератури во октомври и ноември.

За подготовките да бидат безгрижни и да можете да ги завршите до крај, Стопанска Банка АД Скопје ни подготви изненадување. За сите есенски радости тука е ненаменскиот потрошувачки кредит до 920 000 денари кој го нуди Банката.

За сите примени апликации во периодот 01.10.2018 – 31.12.2018:

  • 0% административни трошоци;
  • 6% фиксна каматна стапка за првите две години, за кредити во МКД, за сите клиенти;
  • Кредитот е одобрен за само 30 минути;
  • Без трошок за предвремена отплата;
  • Одобрување на кредит БЕЗ: депозит, жиранти, административна забрана и меница;
  • Ко-кредитобаратели може да бидат лица што не се членови на потесното семејство;
  • Еднакви месечни ануитети, со просечна отплата од 1 200 денари.

Деталите за кредитот прочитајте ги тука или аплицирајте онлајн на следниот линк.

Со среќа со подготовките!

 

Кредити

Што претставува кредит за рефинансирање?

Објавено

на

Кредит за рефинансирање е кредит што се подигнува во постоечката или друга банка со цел замена на постоечкиот долг, но најчесто и извор на дополнителни финансии. Најчесто со кредитот за рефинансирање се добиваат поповолни услови како грејс период, подолг период на отплата на кредитот, пониска каматна стапка и слично. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка овозможи online аплицирање за потрошувачки кредити

Објавено

на

За потрошувачките ненаменски кредити на Комерцијална банка АД Скопје отсега може да аплицирате и електронски (online). За сите физички лица, корисници на услугата електронска банка, кои имаат опција за плаќање, Комерцијална овозможи побрза и поедноставна постапка преку online аплицирањето.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка ги намали каматните стапки на кредитните продукти за физички лица

Објавено

на

Kако резултат на намалувањето на каматната стапка на благајничките записи, НЛБ Банка ги намали каматните стапки за 0,25 процентни поени на кредитните картички, инстант кредитите и на дозволеното пречекорување на трансакциска сметка за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange