Connect with us

Кредити

Ненаменски потрошувачки кредит на Стопанска Банка АД Битола

Објавено

на

Намена: ненаменски – средствата се префрлаат на трансакциската сметка на корисникот (не е потребно да се бара доказ за намената на кредитот).

Максимален износ:

  • Согласно кредитната способност на Барателот за кредит – до 900.000 МКД
  • БЕЗ ЖИРАНТИ – до 300.000,00 МКД за вработени во ЈП, буџетски и финансиски институции и приватни фирми прифатливи за Банката
  • СО 1 ЖИРАНТ – од 300.001,00 до 600.000,00 МКД- за вработени во ЈП, буџетски и финансиски институции и приватни фирми прифатливи за Банката
  • СО 1 ЖИРАНТ – до 300.000,00 МКД за вработени во останати приватни фирми
  • СО 2 ЖИРАНТИ – од 600.001,00 МКД до 900.000,00 МКД – за вработени во ЈП, буџетски и финансиски институции и приватни фирми прифатливи за Банката СО 2 ЖИРАНТИ – од 300.001,00 до 450.000,00 МКД за вработени во останати приватни фирми

РОК НА ВРАЌАЊЕ – до 72 месеци

Трошок за аплицирање за кредит – 500,00 МКД

Провизија за одобрен кредит – 2%.

За повеќе информации проверете тука.

Кредити

Со еден Клик до Кредит – Брзо, Сигурно и Квалитетно

Објавено

на

Развојот на онлајн кредитирањето во Македонија се движи со голема експанзија во последните неколку години. Сето тоа е резултат на различниот и многу полесен начин на добивање на потребните финансиски средства. Од моментот на вашата апликација до одобрувањето и исплатата на кредитот, поминуваат најмногу неколку часови. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Фотоволтаичните системи на ЕВН отсега подостапни преку ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Фотоволтаичните системи на ЕВН Македонија, дизајнирани според потребите на корисниците, стануваат подостапни за сите заинтересирани. ЕВН Македонија и Шпаркасе Банка Македонија постигнаа договор за соработка, преку кој ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Македонија ќе може да се користи и за финансирање на фотоволтаичните системи што ги нуди ЕВН Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Аплицирајте за IuteCredit во мрежата на Capital Net

Објавено

на

IuteCredit продолжува да биде вашиот најбрз и најкомфорен начин да стигнете до потребните парични средства. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange